Czy 97-300 przeczytał artykuł ?
Jeśli jest takim zagorzałym katolikiem za którego tu uchodzi to pewnie odstawi wóde i przejdzie na Kubusie.
na post najlepsza jest tłusta golonka, a żaden czarny nie będzie mi narzucał co i kiedy mam jeść i robić.
Ciekawe, jaki procent kleru stosuje się do owych zaleceń ;)
Lokalni "intelektualiści" dają wyraz obrzydzenia dla katolickich tradycji. Zastanawiam się ilu z nich w wielką sobotę pobiegnie poświęcić jajeczko.
Cześć analne komuszki z DDR ! Przeszkadza wam chrześcijaństwo? Możecie odreagować w Teatrze Powszechnym, hihihi..Tam maja dla was fajna sztukę ..A teraz lewaczki i ateusze szczekajcie, hau ! hau ! hau!
"Szczątki setek dzieci w masowym grobie na terenie domu prowadzonego przez zakonnice. Śledczy potwierdzają". I dalej:
"Znaczna ilość szczątków ludzkich została odkryta w podziemnych komorach w dawnym domu dla niezamężnych matek i ich dzieci w Tuam w Irlandii - potwierdziła komisja, która badała sprawę możliwości pochówku niemal 800 noworodków i małych dzieci w zbiorniku na nieczystości."
Oczywiście, szczegółów jest więcej...
Miałem o tym nie pisać, ale cóż - kolejny przykład na to, że nie wystarczy klepanie paciorów, aby być porządnym człowiekiem!
https://www.wprost.pl/10045104/Szczatki-setek-dzieci-w-masowym-grobie-na-terenie-domu-prowadzonego-przez-zakonnice-Sledczy-potwierdzaja.html
Szczekający na kler udajcie się do kolegów i koleżanek pod Teatr Powszechny im. Zygmunta Hübnera w Warszawie. Tam dacie upust swojej zajadłości. Ciekawe, czy będziecie tak dosadnie komentować religie: muzułmanów i żydów? Co generuje poglądy tego wybiórczego ateizującego lewactwa? Jakoś nie podejmujecie krytyki islamu na tym forum? Religia od początku ludzkości stanowi fundament rozwoju cywilizacji, ale nie znaczy to, że mamy prawo obrażać uczucia religijne różniące się od naszych. Mnie nie przeszkadza: żyd w synagodze, muzułmanin w meczecie, katolik w kościele, protestant w zborze, ateista, czy prawosławny w cerkwi. Przeszkadza mi natomiast dno tych wypowiedzi, ale to za trudne, żebyście zrozumieli: misiek 11, kwakwa (ta sama osoba). Tyle w temacie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!