Fenomen tego portalu; sami "mądrzy" ludzie i zero rozumu. Ktoś już napisał daj na caritas jak orkiestra Ci śmierdzi, wy maluczcy możecie jedynie sobie pity rozliczać i brać te 800+... mam nadzieję, że tych nieuczciwych rozliczą. Jakoś narazie nic nie mają na orkiestrę, a każdy wie jakie są w Polsce urzędy...po prostu nie mają się do czego doczepić.
W tym szpitalu,to nie sprzętu potrzeba ,a innej kadry i trzeźwej.
Reklama na siłę w jakich czeluściach przepadają nasze składki zdrowotne? kiedy będzie wreszcie prawdziwe rozliczeniepuszek?
Jaka obrzydliwa jest nagonka na Owsiaka w telewizji której nazwy nie podam z szacunku do siebie. Z całym cynizmem podają, ze na tej nienawiści zarabiają i nie ma nic wspólnego z prawdą.Ludzie opamiętajcie się i wreszcie zacznijcie myśleć samodzielnie.
Przecież nikt nikogo nie zmusza wspierać orkiestrę. Dajcie na caritas, będą nowe mesie w kurii :))))))
Tych, którzy pytają o rozliczenie WOŚP odsyłam na stronę, gdzie jest ono prezentowane:
https://www.wosp.org.pl/fundacja/wazne/rozliczenia
.
Ale obawiam się, że choćby nie wiem co hejterom pokazać, to nie uwierzą. No cóż - każdy mierzy innych własną miarą, więc nie uwierzą, że można zrobić coś bez oszustwa.
Jak to powiedział Jarosław: "Nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe jest białe".
W szpitalu na oddziale dziecięcym są dklejane serduszka z WOŚP że sprzętu zakupionego że zbiorek
Nie można było podać w artykule informacji ile kwotowo otrzymały piotrkowskie szpitale ogólnie od WOŚP? To również mogłoby działać zachęcająco na darczyńców.
A po co to wszystko skoro pacjenci i tak są odsyłani do lekarza pierwszego kontaktu to tylko tam leży i się kurzy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!