metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Bezpisulepiej ~Bezpisulepiej (Gość)23.01.2025 18:47

Fenomen tego portalu; sami "mądrzy" ludzie i zero rozumu. Ktoś już napisał daj na caritas jak orkiestra Ci śmierdzi, wy maluczcy możecie jedynie sobie pity rozliczać i brać te 800+... mam nadzieję, że tych nieuczciwych rozliczą. Jakoś narazie nic nie mają na orkiestrę, a każdy wie jakie są w Polsce urzędy...po prostu nie mają się do czego doczepić.

17

Pacjent ~Pacjent (Gość)23.01.2025 18:31

W tym szpitalu,to nie sprzętu potrzeba ,a innej kadry i trzeźwej.

72

księgowy krajowy ~księgowy krajowy (Gość)23.01.2025 10:34

Reklama na siłę w jakich czeluściach przepadają nasze składki zdrowotne? kiedy będzie wreszcie prawdziwe rozliczeniepuszek?

144

Cyryl ~Cyryl (Gość)23.01.2025 16:49

Jaka obrzydliwa jest nagonka na Owsiaka w telewizji której nazwy nie podam z szacunku do siebie. Z całym cynizmem podają, ze na tej nienawiści zarabiają i nie ma nic wspólnego z prawdą.Ludzie opamiętajcie się i wreszcie zacznijcie myśleć samodzielnie.

38

Mowanaiwności ~Mowanaiwności (Gość)23.01.2025 15:38

Przecież nikt nikogo nie zmusza wspierać orkiestrę. Dajcie na caritas, będą nowe mesie w kurii :))))))

37

Rozliczenie ~Rozliczenie (Gość)23.01.2025 11:56

Tych, którzy pytają o rozliczenie WOŚP odsyłam na stronę, gdzie jest ono prezentowane:
https://www.wosp.org.pl/fundacja/wazne/rozliczenia
.
Ale obawiam się, że choćby nie wiem co hejterom pokazać, to nie uwierzą. No cóż - każdy mierzy innych własną miarą, więc nie uwierzą, że można zrobić coś bez oszustwa.
Jak to powiedział Jarosław: "Nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe jest białe".

610

Ja ~Ja (Gość)23.01.2025 13:20

W szpitalu na oddziale dziecięcym są dklejane serduszka z WOŚP że sprzętu zakupionego że zbiorek

38

gramy ~gramy (Gość)23.01.2025 11:13

Nie można było podać w artykule informacji ile kwotowo otrzymały piotrkowskie szpitale ogólnie od WOŚP? To również mogłoby działać zachęcająco na darczyńców.

52

Vixa ~Vixa (Gość)23.01.2025 11:09

A po co to wszystko skoro pacjenci i tak są odsyłani do lekarza pierwszego kontaktu to tylko tam leży i się kurzy

113

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat