Powinniśmy się cieszyć lecz w rzeczywistości przy takim zarządzaniu szpitalem to nic nie zmieni i dalej będziemy szukać pomocy w Bełchatowskich,Łódzkich szpitalach przykre lecz prawdziwe.
Temu szpitalowi najnowszy sprzęt nie pomoże tu trzeba personel zmienić głównie lekarzy. Sprzęt jest potrzebny ale sam sprzęt właściwego opisu nie zrobi a w tym szpitalu z tym jest poważny problem o czym sam sie przekonałem jak i moja rodzina dlatego teraz badania robię za każdym razem gdzie indziej. Sam sprzęt nie leczy tylko lekarze ale jak sie wywala chorego człowieka po dobie pobytu z zapaleniem płuc do domu w porze wieczornej dlatego ,ze chory nie ma wyniku dodatniego na Covid to o czym to świadczy personel sam psuje opinię sobie i wizerunek tego szpitala. Osoba o której mowa na tą chwilę leczy się gdzie indziej bo tu nawet właściwej diagnozy nie postawiono . Dla tego szpitala tylko ważni są chorzy na Covid bo za tym idzie spora kasa a reszta chorych się nie liczy
Aby ten szpital działał poprawnie to trzeba by zmienić nie tomograf tylko odwiecznego dyrektora tego szpitala.
Jak zacznie obsługiwać pacjentów, to będziemy gratulować. Na razie to tylko obiecanki cacanki, tak jak nowe wozy strażackie i czeki bez pokrycia dla gmin. Jedna wielka pisowska trytytkolandia.
A czy taki tomograf jest w stanie szybko wykryć sars cov2, w skrócie civid i szybko usunąć go z organizmu? Jeżeli nie, to inwestycja jest zupełnie chybiona i miliony wyrzucone w "błoto", bo jak widać naokoło, inne choroby poszły gdzieś w pi.... .
Brawo. Bardzo dobra wiadomość.
Tylko ciekawy jestem czy związku z nowym sprzętem będzie więcej personelu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!