Możecie mi powiedzieć gdzie i dlaczego Pan Burmistrz naszej gminy się chowa? W mediach o nim cisza, na fejsie cisza, na stronie tego popierającego go stowarzyszenia też go jest coraz mniej, rzekłbym też zniknął, czyżby szykował się na desant? Albo coś?
A gdzie nasz Wlodarz?Co roku sprzatal a na zdjeciach dzis go nie ma?
Owszem Marcin Suszka robi bardzo dobrą akcję z klubem Amber z TM ale Pan Burmistrz widzę ,że ma władzę nawet nad TVP3 Piotrków ponieważ pokazuje ujęcia dla Niego tylko wygodne. Sami jego ludzie wypowiadający się a przecież były inne wywiady byłem na sprzątaniu i widziałem ...
Ostatnio widziałem raki w zalewie, więc chyba jakość wody jest ok... Oby więcej takich akcji!
Wstyd żeby dzieci sprzątać musiały, a jeszcze bardziej szanowni turyści wstydzić się powinni! W obrębie swoich domów też taki burdel macie?
Może i czystsza jest ale jak w niektórych miejscach do niej dojść tak jak kiedyś na przysłowiową plażę???
Prawdziwy polsku -lecę na liniach OLT EXspres na linie z PLATFORMY.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!