zapraszam w sobote na wyzwolenia, tam auta parkuje sie nawet na drzewach
W PT jest jeden sygnalista lub dwóch - od wielu lat - dlatego policja ma w szerokim poważaniu parkowanie - wyręcza go Pan Sygnalista, tak że mieszkańcy niektórym się dali we znaki - bracia?
Najpierw zapewnić miejsca parkowania dla wszystkich, a potem robić kontrole.
Największy problem z parkowaniem jest na Dmowskiego pod prywatną przychodnią- auta parkują na chodniku, bo właściciel założył szlaban na wjeździe na parking, który obiecywał kiedyś udostępnić jak była afera z znakiem zakazu na Iwaszkiewicza !
Kiedy policja przyjedzie do Milejowca, bo tam przez wieś skracają sobie drogę do Łęczna śr. prędkością 100 km/h i miejscowi też, a latem sprawdzić kierujących traktorami, bo zdziwienie byłoby wielkie.
Starowarszawska, Zamurowa, Zamkowa, Garncarska. Oj, tu to będzie mandatów. Szczególnie w tygodniu jak yeti parkują swoje auta gdzie mogłyby się zmieścić 3 na jednej stronie, to parkują tylko dwa bo ja stanąłem, to już więcej nie może nikt. Żeby Wam te lusterka pourywali jak przejeżdżają bo nie mogą nieraz się zmieścić. I dodatkowo prawie na skrzyżowaniu stają.
Ja z innej strony,taka instytucja jak ZUS żeby większego parkingu nie było,jak przyjezdni mają parkować auta
Mnie dziwi inna rzecz. Robione są jakieś dziwne akcje, gdzie walą mandaty albo upomnienia. A to jak na co dzień przejeżdżają, to nie widzą samochodów źle zaparkowanych? Codziennie w całym mieście widać źle zaparkowane samochody, a policja przejeżdża obok nich jak gdyby nigdy nic.
Zapraszamy Kostromska blok 72 gdzie karetki nie mogą podjechać po chorych
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!