Wczoraj się tam opalałam i jakiś gbur zwrócił mi uwagę że byłam z pieskiem. No chyba jakiś żart że zostawię go samego w domu.
Trochę nie ten tytuł powinno być "Sprawdzamy jak piotrkowskie patosy spędzają weekend. Nikt normalny nie jeździ nad to bagno
Kto zarządza tymi ratownikami? Większość czasu zamiast patrzeć co się dzieje w wodzie to przeglądają smartfony podczas pracy
Za pana prezydenta Chojniaka to były chociaż kurtyny ustawiane na ul. Słowackiego i Kostromskiej, a teraz jedyne co zostało to migranci, którzy wymachują nożami pod aptekami. Mam 64 lata i nie wiedziałam, że tego doczekam w moim mieście, w którym mieszkam od urodzenia, ale tak jest, jak się uśmiechnięta koalicja KO-PSL-Lewiica dorwie do władzy. Ludzie mają mózgi zaczadzeni Pingotami, ale znów będzie płacz, jak w 2015 r., kiedy bida zajrzy do portfeli. Ale teraz oprócz bidy będzie strach wyjść na zewnątrz.
Pięknie pan ratownik pilnuje ludzi w wodzie. Telefonik fejsbuki i cyk wypłata leci na konto
A tak poważnie to przypomina spacerniak w więzieniu, dla dorosłych wiekszy, dla dzieci mniejszy. Masakra.
Ratownik sobie myśli: Są ogrodzenia, daleko mi nie odpłyną a jak coś to zdążę.
Faktycznie,dzikie tłumy na tej słynnej plaży ;) nawet elektorat z Sulejowskiej nie dopisał
Bardzo dużo jest robionych i powtarzających się zdjęć a co do słoneczka to podziwiam tych ludzi którzy jeszcze tam chcą przebywać i kąpać się w tej smródce
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!