Dziękuję policjantom z piotrkowskiego RD, ale tylko tym co są po przeszkoleniu RD. Tak na prawdę były tylko 3 patrole po przeszkoleniu RD, reszta to chyba statyści ?
Tranzyt przez miasto napewno utrudnia nam życie zwłaszcza że wystarczyło rozkopać ryneczek i tak naprawdę miasto stoi pół dnia... Docelowka ok, towar sam na półkach w czasach konsumpcjonizmu nie rosnie. Trzeba go dowieźć a ciężarówki jednak są logistycznie najtańsze. Niszczenie dróg przez ciężarówki... Trzeba robić dobre drogi a nie wyrób drogopodobny... Władze niech wybieraja w przetargach oferty które może nie są najtańsze ale jednak oferujące jakość ? W żadnym przypadku nie jest tanio, ale chyba lepiej wydać raz a dobrze niż ponosić koszty łatania śmiecia za grube PLN gdzie nawet większy wiatr krawężniki przewraca.
Proponuję kontrolować pod kątem wagi tylko auta wożące złom i badylarzy. To co oni wyprawiają to jest jakaś paranoja.
Ci co latają lohrami to znowu urodzeni rajdowcy jak jadą na pusto. Stanąć tylko na Żelaznej jak wracają na bazę na Glinianej i zaraz kilka firm straci kierowców :D
Jestem ciekawy ile tirów przejeżdża a ile aut ciężarowych ludzie zacznijcie to od różniac sprawcie sobie na Google co to jest tir
Kontrole przeładowanych tirów jadących starą trasą z Radomska przez wylot na A1 czyli ul. Wolborska. Waga przy rondzie stoi niewykorzystywana. A to takie piękne miejsce.
A niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest, że w Moszczenicy jest ograniczenie tonażowe na moście przy stawie a przejeżdżają tam setki ciężarówek dziennie? Wiele razy widziałem jak policja była w pobliżu i nie reagowała
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!