metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
assa ~assa (Gość)21.04.2014 10:49

A w 16 zawsze sa swieze i pyszne...

22

luzik luzikranga21.04.2014 13:58

Kolejny skok na publiczną kasę. Podobnie jak program "szklanka mleka", na którym największe korzyści odnoszą nie dzieci i nie producenci - tylko niektórzy piotrkowscy milionerzy.

32

luzik luzikranga21.04.2014 16:57

"luzik" napisał(a):
największe korzyści odnoszą nie dzieci i nie producenci - tylko niektórzy piotrkowscy milionerzy.

Oj, przepraszm. Pan milioner wyprowadził się już z Piotrkowa.

20

bbbb ~bbbb (Gość)21.04.2014 21:18

Moje dziecko w szkole na terenie gminy Grabica tez dostaje niby "świeże" owoce i warzywa. To jest jakaś masakra! Ostatni raz wyraziłam na to zgodę! Zwiędnięte marchewki w workach, bez smaku jabłka...masakra jakaś! Podobna akcja z mlekiem.... kto te akcje w ogóle wymyśla?I jak dyrektorzy mogą się na coś takiego godzić????Może lepiej zafundujcie dzieciom jakieś dodatkowe zajęcia a nie akcje typu "sztuka dla sztuki"

20

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)21.04.2014 21:58

Cytuję:
Owoce i warzywa w szkole to program prowadzony przez Agencje rynku rolnego. Akcja ma promować wśród dzieci jedzenie owoców i warzyw.

A czy szczaw i mirabelki też są w asortymencie? Czy Niesiołowski włączył się w promowanie tej akcji? ;)
Całe szczęście, że ograniczają się do promowania jedynie jedzenia owoców i warzyw. Widać jeszcze do głosu nie doszły mniejszości, które praktykują inne sposoby użytkowania tychże... ;)

20

pola ~pola (Gość)21.04.2014 22:19

w SP 12 też zgniłki dają a mleko to ma być codziennie? bo moje dostają raz w tygodniu 3 szt. a jak kogoś nie ma to nie dostanie... Panie mają do kawy. Jesli chodzi o owoce to nie raz zgłaszalem, ze zapleśniale dają i co? NIC!

20

knoph ~knoph (Gość)21.04.2014 22:58

"luzik" napisał(a):
Oj, przepraszm. Pan milioner wyprowadził się już z Piotrkowa.

Nazwisko?

20

Baśka ~Baśka (Gość)22.04.2014 07:51

W sp 8 też są świeże i moje dzieci bardzo je lubią. Cieszę się, że jest taka możliwość, bo w domu niechętnie jedzą warzywa, a w szkole z innymi chrupią marchewkę. :)

21

luzik luzikranga22.04.2014 15:50

"Baska-" napisał(a):
Cieszę się, że jest taka możliwość

Oj, byndzie premia !? !?

21

teżluzik ~teżluzik (Gość)23.04.2014 08:16

"luzik" napisał(a):

A czy wszystko trzeba krytykować?

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat