Komediodramat! I śmiech przez łzy. Mam na myśli to bezprzykładne w historii młodej polskiej demokracji instrumentalne sięgnięcie po ludzi niepełnosprawnych, w tym także upośledzonych umysłowo, jest dowodem na to, że na tych, nazwijmy ich, normalnych pan Ch. liczyć już nie ma co. I stąd ten dramatyczny zabieg. Ale i tu okazało się, że jednak tak do końca to pan Ch. na nich też nie może liczyć, bo oto jeden z nich nie chciał pozwolić, żeby opiekunowie po manifestacji odebrali mu tą jego antyreferendalną koszulkę, w którą nieco wcześniej sami go przecież ubrali!
Dlatego Martens,że pod tym szmatławcem nikt się nie podpisał,nie miał odwagi? czy bał się sądu?
czyżby???
A zastanowiłeś się dlaczego płakał? Nie wiesz,że tacy ludzie emocjonalnie reagują?rozmawiałam z tym chłopcem,On sam chciał założyć tę koszulkę,to co? mieli Mu odmówić? i pewnie by odmówili gdyby wiedzieli,że media będą się posługiwać tylko i włącznie wizerunkiem tego chłopca jako i traktować Go jako ostre narzędzie w walce politycznej bo nasze media niezależne nie są.
Właśnie takie pojęcie niektórzy mają! niech odwołują tych co nam te podatki zafundowali między innymi tę,która tak lubi pozować zawsze w pierwszym rzędzie,p. poseł E.R.z ekipy rządzącej.
Do aska.
Zastanow sie kobieto czy to media wykorzystaly te dzieci, czy moze ludzie, ktorzy te osoby z premedytacja pod nos mediom postawily? Po co to bylo? Czemu nie zorganizowali grupy popierajacej prezydenta skladajacej sie z mlodych osob, cieszacych sie dobra praca w Piotrkowie, ktorym zyje sie wysmienicie (oczywiscie nie chodzi mi o zatrudnionych w urzedzie). A i na koniec. Niech zyje niezalzna tv miejska, finansowana przez UM:)
(oglądać min. 07:09 - 08:42)
Polecam Państwa uwadze zmanipulowany przez Urząd Miasta film z posiedzenia Rady Miasta dn. 28 sierpnia.
Chodzi o kamienicę róg Sieradzkiej i Rycerskiej. Urzędniczka referatu udziela wyjaśnień, potem swoją tyradę - napaść na p. Maćkowiaka wygłasza wiceprzewodniczący Rady Miasta radny Staszek - niby pytając a zarazem udzielając twierdzących sformułowań, a potem na filmie BRAK (bo został wycięty ten fragment) odpowiedzi tej samej urzędniczki, że NIE jest to nieruchomość spółki DOM ani tym bardziej p. Maćkowiaka. DOM sprzedała tą kamienicę jeszcze w 2007 roku. Obrzydliwe zachowanie p. Staszka, podcięte jeszcze nożyczkami przez szefową Telewizji Piotrków panią Jarszak.
Zmanipulowany film dostępny na oficjalnym portalu miasta
www.piotrkow.pl
oraz na Youtube.com
Podaję linka:
a czy mi ktoś wyjaśni Dlaczego:
A. Ci z Pio na kogo sie patrzy [nawet na zdjęciach widać] to są usmiechnięci zadowoleni i optymistyczni ?
B. Ci z urzędu miasta zawsze nadęci, nachmurzeni, nabzdyczeni, smutni, jakby chorzy na wrzody żołądka, żóltaczkę i mieli tasiemca ?
Odp A : Liczą na odsunięncie władzy 15 września.
Odp B : Liczą się z utratą władzy 15 września :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!