Szkoda że Pan Arkadiusz poszedł do Pani Agnieszki. Wydawał się fajnym gościem.
"60 tys. zł kwoty wolnej od podatku na pewno nie w tym roku. Donald Tusk rozwiał nadzieje" Tak koalicja 13-grudnia dotrzymuje słowa danego Polakom. Od 1 kwietnia VAT na żywność z zerowego na 5%. Okłamali Polaków.
Jak widzę na liście u pana Janika zagorzałego sympatyka Grzegorza Brauna z Konfederacji, czyli Marcina Pietrasa to zastanawiam się co on może zrobić w radzie miasta. Żądać wyjścia z UE i NATO, zakazywać szczepienia się, naznaczać ludzi, którzy są za aborcją, chodzą na marsze kobiet i równości, namawiać do niszczenia symboli religijnych (jak to zrobił poseł Braun w sejmie), traktować kobiet z pogardą, nazywać ludzi o innych poglądach "lewakami", "zamordystami"? JA TEGO NIE CHCĘ! Dlatego podczas głosowania z listy KKW Łukasza Janika zastanów się dwa razy zanim na kogoś zagłosujesz DROGI WYBORCO. Ja nie chcę takich skrajności w Piotrkowie!
Prośba. Prośba jeszcze raz!! Przy nazwiskach podać, proszę: wiek, wykształcenie, miejsce zatrudnienia, majątek, zarobki miesięczne, fotografie kandydata. Lepiej poznamy kandydatów i będzie wiadomo trochę więcej o ludziach mających decydować o naszej małej miejskiej krainie. Spróbujcie jeszcze raz te listy z uzupełnieniem umieścić. Bardzo proszę. Pozdrawiam.
U Chojnackiej nazwiska jakieś takie niepolskie... skąd ona ich wzięła? Polaków zabrakło?
Górny wydaje się dobrym kandydatem. poznałem go jak sprzedawałem mieszkanie. wporzo gość
Michalak wypowiada się konkretnie na temat inwestycji w mieście, widać ze z branży budowlanej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!