Z takimi gwiazdami z przygotowaniem to by sobie poradziła firma na literę J wywożąca odpady
Jak na Piotrków to nie jest źle, a powiedziałbym nawet że jest dobrze!
Nykiel na YouTube ma dwa kawałki w okolicach 50 mln wyświetleń i 3 razy była nominowana na MTV Europe Music Awards jako najlepszy polski wykonawca.
Ziółko jeden utwór na Youtube powyżej 50 mln wyświetleń, często puszczane jego kawałki w radiu.
Sokół - kto mówi że on był dobry 15 lat temu to chyba nie śledzi jego kariery. "Chcemy być wyżej" z przed 6 miesięcy ma już na YouTube 35 mln wyświetleń. Miesiąc temu wydał solowy album który stał się już platyną.
I dlatego ncya Placu Niepodległości "znikają" drzewa. Po prostu wolą odejść bez szemrania bo w czasie koncertów to im uszy puchną. Natomiast okoliczni mieszkańcy nie mają raczej wyjścia jak tylko żyć w tym hurgocie.
Brawo za Sokoła! Nareszcie coś dla młodych, a wszyscy, którzy krytykują, na co większej wsi niedaleko Piotrkowa będzie Disco Polo na Dniach, wiec niech sie nie martwią :)
Miało być pięknie wyszło jak zwykle.. Po kosztach.. Wszak niech się gawiedz bawi i cieszy.. Piwo, kiełbasa z grilla i przytupy..
Czas narzekania STARTdawajcie! A ja powiem tak - mnie żaden wykonawca tegoroczny nie zachęcił i nie pójdę ale narzekać nie będę,bo wiem,że inni lubią.
i jaki te "gwiazdy" będą ? Sokół ? hahahhah on to mogł ale 15 lat temu...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!