metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)18.09.2018 10:16

Dziewczyny to ja też na Michała :)

63

Glido ~Glido (Gość)18.09.2018 10:11

Strefa FM przed chwilą podała, że lista PIS jest weryfikowana przez Komisję ze względu na błędy formalne.... Zgłoszenie listy kandydatów widać jest niezwykle trudne. Pomyślmy... wnioski o dotacje, dofinansowania, środki unijne, budżet, ściągnięcie inwestorów, rozwój miasta po każdym względem wymaga ogromnej wiedzy i umiejętności. Wręcz chyba nieco większej, niż poprawne zarejestrowanie komitetu wyborczego. Odpowiedzcie mi zatem na pytanie - jak i kto? Kto chce zarządzać tym miastem? Jak chce zarządzać, skoro nie potrafi nawet banalnego formularza do PKW wypełnić? Przecież to jakaś farsa - kandydaci z PIS, zresztą nie tylko - ja bym umarł ze wstydu na Waszym miejscu... Martwię się o nas coraz bardziej...

103

No nie! ~No nie! (Gość)18.09.2018 09:53

Miałem głosować na solidarnych ale widzę, że profesor j...a się wkręcił. W takim razie odpada!

50

Piotrkowska masakra ~Piotrkowska masakra (Gość)18.09.2018 09:13

piłą mechaniczną 3!

60

Bełd ~Bełd (Gość)18.09.2018 08:36

To jakiś dramat. Skoro poprawne stworzenie kilkunastoosobowej listy kandydatów sprawia kłopot przedstawicielom PIS-u.... to jak oni chcą zarządzać naszym miastem??? Do ostatniego dnia szukali chętnych a i tak nie znaleźli do jednego okręgu. Co z nami będzie.... jestem przerażony... Moje przerażenie dotyczy wszystkich komitetów... Cecotka, Pingot, Olejnik, Janik.... Kaźmierczak... ludzie, którzy nie są jednak zbyt rozgarnięci... wychodzimy z założenia obserwując te listy, że po co w sumie intelekt w Radzie Miasta...

123

Aleksy ~Aleksy (Gość)18.09.2018 08:34

Brakuje okręgu nr 1 Prawo i Sprawiedliwość. A okręg nr 1 został zarejestrowany a wy w koło będziecie przez tydzień powtarzać to co nie jest zgodne z faktem .

43

wiedzący ~wiedzący (Gość)18.09.2018 08:32

Jeśli chcecie ,żeby prezes mzk zarabiał blisko 250 tyś. a pan dyrektor SP nr 8 blisko 180 tyś. z naszych podatków, szefowie spółek komunalnych od 120 tyś. do 180 tyś. , dyrektorzy zarządu dróg planowania TBS, Moku , Osiru po blisko 130 tyś. w mieście gdzie średnia płaca wynosi 3, 5 tyś. na miesiąc a 42 tyś na rok BRUTTO; gdzie pozamykano wszystko co można było pozamykać , mając drogi gdzie trzeba patrzeć na omijanie dziur w jezdniach , o mediatece za 50 milionów nie wspomnę to zmieńcie TO.idąc na wybory macie szansę.

135

wybór dobry ~wybór dobry (Gość)18.09.2018 08:19

Wszystkie komitety , które nie złożyły pełnych list kandydatów we wszystkich 4 okręgach wyborczych potwierdzają swoją słabość , krótką ławkę merytorycznych ludzi do sprawowania władzy w mieście. Niektórzy wstydzą się podawać wieku kandydatów , to też minus bo się wstydzą, . Postawmy na nowych , młodych i kompetentnych bez względu z jakiej opcji !

80

madeINpoland ~madeINpoland (Gość)17.09.2018 19:29

jak mozna im zaufać masakra

190

ha ha hi hi ~ha ha hi hi (Gość)17.09.2018 19:56

okręg 2 poz. 5 z listy KWW Chojniaka i okręg 3 poz. 6 z listy koalicji samorządowej - toż to dinozaury

91

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat