metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Nie chcemy zadymiarzy w radzie miasta ~Nie chcemy zadymiarzy w radzie miasta (Gość)17.09.2018 15:26

No to się narobiło. Po większości kandydaci z "łapanki". Jutro zobaczymy nazwiska kandydatów Prawa i Sprawiedliwości. Mam nadzieję, że zdobędą większość mandatów do rady miasta. Aż strach się bać jeżeli do rady miasta dostaną się dwie kandydatki z listy KWW TAK DLA PIOTRKOWA Okręg Nr 2 które przy każdej okazji robiły polityczną zadymę. Chroń Panie Boże przed takimi radnymi!

174

jj ~jj (Gość)17.09.2018 11:11

KWW Krzysztofa Chojniaka. Proszę o złożenie oświadczeń Państwa:
1. Łągwa – Szelągowska Elżbieta
2. Łukaszewski Bogusław
3. Heinzel Leszek – lat 50
4. Majos Magdalena
5. Kacperek Andrzej
o następującej treści:
W przypadku zdobycia przeze mnie mandatu radnego nie zrzeknę się go i będę go wypełniał przez całą kadencję.
Szanowni Wyborcy jak pewnie wiecie wykonując mandat radnego nie można jednocześnie pełnić funkcji dyrektorskich ewentualnie być wiceprezydentem. A Ci wszyscy w/w Państwo pełnią takie właśnie funkcje. Jeśli zatem zostaną wybrani na radnych i zrezygnują z mandatu na rzecz pełnionych funkcji będzie to "wielkim oszustwem" dla wyborców.

432

gość ~gość (Gość)17.09.2018 15:39

Ale to już byłooo....

140

kawu ~kawu (Gość)17.09.2018 15:50

Listy Krzysztofa: głównie nauczyciele, dyrektorzy i pracownicy jednostek samorządowych podległych magistratowi. Pajęcza sieć piotrkowskiej sitwy...

262

annon ~annon (Gość)17.09.2018 11:16

proponuje przegooglować kandydatów ! Ciekawo wypada jedynka z okręgu trzeciego od pana Krzysztofa :)

172

mom ~mom (Gość)17.09.2018 15:56

O rany, Pan Radny Czajka też na listach ........... nikt tylko on - opoka ...............

172

gość ~gość (Gość)17.09.2018 16:52

Chcemy zmiany a tym z listy CHojniakowej i starym bywalcom zasiedzialych w radzie Piotrkowa dziękujemy. Targna się do koryta cześć wysłać na emeryturę zdrowotną

184

ja_już_wiem ~ja_już_wiem (Gość)17.09.2018 16:55

wybór między dżumą a cholerą . . .
patrząc na średnią wieku kandydatów i ich zapał do działania załamuję ręce . . .
wielka szkoda że nie ma u nas w mieście ambitnych ludzi garnących się do zarządzania miastem
mam wrażenie że zatrzymaliśmy się dawno w XX w. i nikt nie ma ochoty iść do przodu

170

kazik626 ~kazik626 (Gość)17.09.2018 18:14

na co tyle radnych w tak małym miescie czy ktos odpowie na to?

190

sale ~sale (Gość)17.09.2018 19:52

Rada może sobie być jaka jest bo jak widzę Marlena Wężyk Głowacka bierze prezydenturę. I dobrze bo to będzie jakaś konkretna zmiana.

99

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat