metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
janusz ~janusz (Gość)12.02.2013 16:01

~P51 nie badz taki cwany bardziej mo chodzilo o to ze to nie do mnie nalze sprawdzanie takich alkoholi a moge sprawdzic taki alkohol ale dla swojego dobra a nie dla pomocy panstwa :) oj Redaktor Maj - dobrze wiesz ze nie chodzi o termin waznosci alkoholu nawe ttego tam nie napisalem :)

00

@ndzi ~@ndzi (Gość)12.02.2013 14:45

a jak na flaszce jest banderola zza wschodniej granicy to gdzie sprawdzić?

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)12.02.2013 13:05

"janusz" napisał(a):
czy tu chodzi o zakup ktory zrobie w sklepie ?? jelsi tak to hahaha skoro kupuje w sklepie to dziwne aby ktos sprawdzal czy jest legalny czy nie

Myślę, że Janusz często spożywa produkty przeterminowane nie sprawdza daty przydatności, bo przecież kupuje w sklepie:)
Szkoda, że nie piszą co zrobić z nielegalnym alkoholem, pewnie wypić:)
--------------------------------------------------
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

P51 ~P51 (Gość)12.02.2013 11:04

"janusz" napisał(a):
czy tu chodzi o zakup ktory zrobie w sklepie ?? jelsi tak to hahaha skoro kupuje w sklepie to dziwne aby ktos sprawdzal czy jest legalny czy nie

Twoja naiwność jest rozbrajająca...
Mieliśmy już wiele przykadów wprowadzania do obrotu w normalnych,legalnych sklepach alkoholu "nielegalnego", ba!-nawet trującego ( np. afera z czeskimi alkoholami...).
Jeśli już zabierasz głos w interesującej cie sprawie, to może najpierw wykaż zainteresowanie szukając na ten temat informacji...?

"janusz" napisał(a):
hahaha

...bo tyle można "powiedzieć" o twojej uwadze.

00

janusz ~janusz (Gość)12.02.2013 09:22

00

P51 ~P51 (Gość)13.02.2013 09:41

"janusz" napisał(a):
~P51 nie badz taki cwany bardziej mo chodzilo o to ze to nie do mnie nalze sprawdzanie takich alkoholi a moge sprawdzic taki alkohol ale dla swojego dobra a nie dla pomocy panstwa :) oj Redaktor Maj - dobrze wiesz ze nie chodzi o termin waznosci alkoholu nawe ttego tam nie napisalem :)

Wiesz... Musiałem przeczytać twoją pisaninę bez przecinków i kropek kilka razy by zrozumieć,o co ci chodzi...
Przecież to oczywiste,że sprawdzanie legalności alkoholu każdy z nas robi dla swojego dobra.
Do sprawdzania legalności alkoholu "dla państwa" nie mamy wszak uprawnień. ;->

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat