Kolejna udana akcja brawo.
Ciekawi mnie dlaczego takiego leszcza łapią od razu po kilku dniach a tych co kradną ile wlezie, złapać nie mogą .Czyżby była jakaś cicha współpraca??
zna ktoś może te gliny co go złapali z nazwiska i gdzie mieszkają?
Żal mi tego młodego człowieka, tyle lat w więzieniu za takie śmieszne pseudo-napady, ciekawe czy wszystko psychicznie z nim w porządku??
"Rady piotrkowskiej Rady Miasta Jan Dziemdziora kolejny raz usiłuje zaprezentować się jako ofiara „medialnej nagonki”, bo przecież jego spolegliwy wygląd i głos, mogące roztopić najbardziej zmrożone serce, są tylko zewnętrznym obrazem emocjonalnej uczuciowości i nieskażonego dobra, które płyną przez jego zwapniałe żyły.
Dziemdziora współczuje SOBIE nie dlatego, że jego wnuk został pozbawiony wolności, ale dlatego, że prawda wypłynęła na światło dzienne, pomimo starań wielu osób, także tych noszących na czapce symbol orła w koronie."-cytat z GT.
Czy gdyby nie red. Baryła z GT napisał o tym jako pierwszy, czy na epiotrkow napisano by o tym w ogóle?
Bandycie mającemu chyba nie po kolei w głowie jestem nawet w stanie współczuć, a może i wybaczyć. Łachudrze, która z pełną świadomością i z premedytacją przez lata okradała publiczną kasę - nigdy.
GT donosi - "Jest takie stare powiedzenie, że jeśli w najbliższym otoczeniu jest milicjant, znajdzie się także złodziej. W przypadku rodziny Dziemdziorów, gdzie jest aż dwóch mundurowych, powiedzenie to sprawdziło się idealnie."
Jeszcze jak mieszkał na Armii Krajowej jako dziecko już był łobuzem ale rodzinka nie dała sobie nic powiedzieć Bił dzieci te spokojniejsze na osiedlu bo tych troche starszych to się bał ŁOBUZ
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!