Uśmiechy Wojtysiaka i Pani Przewodniczącej Rady Powiatu bezcenne za reszte zapłacisz ostatnim groszem z renciny...
Szkoda że Pan Prezydent wysłał swojego rzecznika zamiast samodzielnie się stawić. Ciekawe czy jutro też przyśle Bogu Ducha winnego Jarka. Jarku współczuję roli. Choć w tv nie dane było Ci zabrać głosu.
Urologia, kardiologia, ginekologia, okulistyka, stomatologia przeniesiona. Do końca lutego przeniosą diabetologia, laryngologię, poz oraz neurologię. Pewnie jeszcze rok podziała rehabilitacja i też przeniosą albo zlikwidują bo będzie im łatwiej. Wicestarosta mówi o odejściu 4 lekarzy z PZOZu ale problem likwidacji dotyczy jednej konkretnej przychodni na ul.Dmowskiego gdzie ubedzie jednego lekarza. A z PRZYCHODNI przy ul.AK odchodzi dwóch lekarzy więc jaki tu sens! Pan wicestarosta kreuje swoją postać na nowe wybory. Czyżby Cubała szedł na emeryturę?
A ja jestem za tym by ta przychodnia pozostala tam gdzie jest,by jej nie przenoszono.kilkakrotnie byłam tam na rehabilitacji.Sa tam przemili rehabilitanci i mozna wykonac wszystkie zlecone zabiegi w jednym miejscu.
Czy to był zbór sekty pisowskiej?Anafotce 10 i11kto to jest ten mały łysy?
mogli pokazać że jak przeniosą poradnie z dmowskiego na armi krajowej to że ludzie sie tam nie pomieszczą czy ktoś otym pomyślał
ciekawe dlaczego ci lekarze Z długoletnim stażem W publicznej służbie zdrowia akurat teraz zrezygnowali z pracy a może tę pseudoreformy w powiatowej służbie zdrowia były wiodącym powodem
jak nie ma lekarzy do pracy to nawet ta grupka radnych pis nie pomoże, chodzi więc o co ? o politykę
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!