W niedziele o godzinie 10,30 na Krakowskim Przedmieściu podobny "przypadek", gość skosił lampę i 3barierki - płotek, przed wjazdem na rondo przy Żeromskiego. Jakoś cicho to minęło, tylko "ciemność" została, awaria lampy i całej ul.Śląskiej,to powypadkowy czyn niedzielnego kierowcy.
Jest i Witek, są i jego spostrzeżenia. Młody?? Twarz zakryta ale raczej widać że raczej starszy kolo, głowa do picia pewnie nie taka jak sam Witek ma - pije ze wszystkimi a później odwozi gówniarzy po domach - taki gość:) ... jak to mówi moja córka.... "Witek, żal....!!!!" :)
A w niedzielę na Krakówce jakiś epi kierowca tak jechał,że dachował. Skasował latanię i barierki.
Widzę po swoim dziadku jak jeździ.Przestałam z Nim jeździć ponieważ nie mam tyle żyć co kot.
a czemu nic nie pisaliście o zdarzeniu na krakowskim przedmieściu przy wjeździe w przedborską ile ten kierowca miał promili?
wracał z rady miasta no ale nie udało sie wrócić lepiej tak jak miało komuś krzywda się stać
Do redakcji: Pokazujcie twarz nietrzeźwych kierowców w takich przypadkach. Jego wina nie budzi wątpliwości.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!