A ile wydmuchał kierowca na ul.Dzielnej jak wjechał autem do garażu sąsiada przez zamkniętą bramę ?? Szkoda, że tam nie dotarł fotoreporter , ale brama jeszcze pogięta to może zdąży zrobić foto .
Do redakcji: Pokazujcie twarz nietrzeźwych kierowców w takich przypadkach. Jego wina nie budzi wątpliwości.
wracał z rady miasta no ale nie udało sie wrócić lepiej tak jak miało komuś krzywda się stać
a czemu nic nie pisaliście o zdarzeniu na krakowskim przedmieściu przy wjeździe w przedborską ile ten kierowca miał promili?
Widzę po swoim dziadku jak jeździ.Przestałam z Nim jeździć ponieważ nie mam tyle żyć co kot.
A w niedzielę na Krakówce jakiś epi kierowca tak jechał,że dachował. Skasował latanię i barierki.
Jest i Witek, są i jego spostrzeżenia. Młody?? Twarz zakryta ale raczej widać że raczej starszy kolo, głowa do picia pewnie nie taka jak sam Witek ma - pije ze wszystkimi a później odwozi gówniarzy po domach - taki gość:) ... jak to mówi moja córka.... "Witek, żal....!!!!" :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!