Dobry temat na wypromowanie. Ilu z piotrkowian zna p. Żarską? A ilu kojarzy Trynkiewicza z jedną z największych tragedii w PT???
W.g mnie to "literacki" rodzaj żerowania na tragedii ludzi.
Rodzinom, które straciły swoje dzieci zamordowane przez Trynkiewicza każde wspomnienie o tym zboczeńcu odnawia ból straty, Może warto by ICH spytać co sądzą o promocji "dzieła" p. Żarskiej?
Spotkanie z autorką przed nami... Mnie tam nie będzie, bo nie jestem pewien jak bym zareagował
Temu "bohaterowi dzieła" należy się wieczne zapomnienie a nie jakaś niezdrowa fascynacja- dobrem i pięknem się fascynujcie..
Tylko patrzeć jak ten wybitny " celebryta " zostanie wystawiony na listę wyborczą i zostanie posłem lub senatorem. Żaden uczciwy człowiek nie ma z nim szans wyborczych. Demokracja powszechna to system nie tylko głupi , lecz w swej głupocie również zbrodniczy.
Panie Krytyku (kolejny "polaczku", któremu ciągle się nie dogodzi)...dzieci, które zginęły z rąk tego wypaczeńca, są w pamięci najbliższych bez względu na to czy ktoś głośno wymawia nazwisko ich oprawcy czy nie.
Ale jeszcze lepiej. Bubek dziennikarzyna zaprasza na uroczystą mszę świętą za spokój dusz i wieczne zbawienie: Wojtka, Artura, Krzysia i Tomka, która odbędzie się w niedzielę 29 lipca o godz. 18:00 w kościele farnym św. Jakuba. Promocja na świętej pamięci tych ofiar. Obrzydlistwo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!