późno, żeby nas tam nie było i żebyśmy nie promowali swych rewolucyjnych przekonań XD
Dlaczego tej informacji nie podano chociaż wczoraj? Dziś to już musztarda po obiedzie? Ciekawe ile osób będzie z zewnątrz, nie licząc studentów, którzy będą tam w ramach zaliczenia lub zdania egzaminu? Takie informacje to podaje się co najmniej trzy dni wcześniej.
Widocznie ktoś tutaj nie lubi PJN-u.
najważniejsze,że Marian Błaszczyński będzie. Już dobrze go tam okrąży, a może już do PJN i na posła. Cwaniak. A tak w ogóle to na co liczy PJN. Ludzie uciekinierów nie lubią
Na to, że nie będzie już pod matczynymi skrzydłami pewnego ptaka, który raczej zadziobie swoje dzieci niż je wykarmi własną krwią.
Podejrzewam, że ktoś nie lubi naszego słynnego na cała Polskę uniwersytetu i nie chce, żeby ten uniwersytet odwiedzały tłumy, choć ja osobiście nigdy bym tej szkoły nie nazwał uniwersytetem.
Spotkanie, no dobra. Ale co dalej? Poncyliusz tu nawijać z kimś o czymś się zjawił, czy z indiańskim recitalem słowno-muzycznym przyjechał? Niemożliwie skąpe te informacje.
http://tnij.org/j0zy
Wg Wikipedii:
Z całym szacunkiem dla Pana Pawła Poncyliusza, ale jeśli "niedokończony" historyk zostaje ministrem gospodarki to nie dziwota, że gospodarka ma się "dobrze". Dla mnie życiowego pragmatyka z technicznym wykształceniem jest to mało zrozumiałe, ba niewytłumaczalne!
"Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie oficera" - głosiło propagandowe hasło po wojnie. Widać niewiele się nie zmieniło i dalej polityka dominuje wszystkie bez wyjątku sfery naszego życia.
A co to takiego POLITYKA?
Syn pyta ojca:
Tato, co to jest POLITYKA?
Ojciec odpowiada:
Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALISTĄ, Twoja mama rządzi tymi pieniędzmi, więc jest RZĄDEM, a dziadek uważa, żeby wszystko było na miejscu, więc jest ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM, nasza pokojówka jest KLASĄ ROBOTNICZĄ, a wszyscy mamy jeden cel, aby się Tobie lepiej wiodło! Ty jesteś LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ!!! Zrozumiałeś synu???
Chłopiec zastanawia się i mów, że musi się z tym wszystkim jeszcze przespać.
W nocy budzi chłopca płacz młodszego brata, który narobił w pieluchy i drze się wniebogłosy. A, że chłopiec nie wiedział co ma zrobić, poszedł do pokoju rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spała tak mocno, że nie mógł jej dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał się z nią ojciec, a dziadek podglądał ich przez okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, że nie zauważyli, że chłopiec jest w pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie spać i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go:
Synku, możesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA?
Tak!!! – odpowiada syn. KAPITALIZM wykorzystuje KLASĘ ROBOTNICZĄ, ZWIĄZKI ZAWODOWE się temu przyglądają, podczas gdy RZĄD śpi, LUD jest całkowicie ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ leży w gównie!!!. TO JEST POLITYKA!!!
Samo życie!!!
Paweł Poncyliusz na kolanach wróci do PiSu jeszcze się Kaczyńskiemu pokłoni.
Jak jest prawicowy to jego miejsce jest w PiSie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!