A czy po spotkaniu będzie imprezka? Mam się ubrać w garniak czy może to balanga przebierańców? Liczę na węgorza,dobrze zmrożoną wódeczkę,łososika etc.
Mam nadzieję że nocleg też zapewniony.
Że to niby ma być niespodzianka na moje urodziny?
I wreszcie.
Lepiej późno niż wcale.
Ja od początku poszukiwałem chętnych w Piotrkowie na facebook'u ale jakoś nie było chętnych.
Ja będę ;-)
No wreszcie Jasiu nas odwiedzi.Ja jestem:)
Będe napewno, coś mnie słuchy dochodzą ze ma byc jakas niespodzianka i sie coś dużo ludzi szykuje , trzeba bedzie byc wczesnie....
Większość zobaczyć kto to jest. Na 100% pojawi sie ktoś z Naszych polityków żeby zobaczyć czy może zainwestować.
Jest tez juz profil na facebook'u
Tam twórzmy struktury jak to miało miesce w kazdym innym mieście.
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001933137439
Ciekawe czy Pan Palikot pochwali się co takiego komisja pod jego przewodnictwem "Przyjazne Państwo" załatwiła by prowadzącym działalność gospodarczą, chcącym ją prowadzić i nam zwykłym podatnikom żyło się lepiej. Czy to co obecnie obserwujemy jest również efektem tych działań?
Obawiam się, że to spotkanie będzie tylko takim politycznym show połączonym z prezentacją nowych przemawiających do wyobraźni rekwizytów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!