Jaka piękna i wspaniała jest ta młodzież w drugim liceum .Śliczne te zdjęcia.
Było sakramencko pięknie .Żaden malkontent tego nie zmieni. Tak trzymać. Wielkie gratulacje!
do nieobecnych krytykantów
Jakże musicie być nieszczęśliwi, jeżeli nam obecnym na uroczystości z własnej woli, odbieracie prawo do przeżywania radości, bliskości z innymi ludżmi, wielkich wzruszeń.Była to wspaniale zorganizowana uroczystość, z niezwykłą atmosferą.
Zacznijcie kochać ludzi, a wtedy z pewnością zobaczycie, że życie jest piękne. Los oddaje wam to, co wy dajecie innym.Posłuchajcie rady a zaczniecie odnosić sukcesy i nie będziecie musieli zazdrościć innym ludziom. Gdzie tu logika - informacja o uroczystości a komentarz np. o uposażeniu prezydentów.
Jest mi wstyd, że jestem absolwentem tej szkoły i żal mi patrzec na to żałosne grono pedagogiczne.
Dziękuję za piękną uroczystość, serdeczną atmosferę ,możliwość ponownego przeżywania magii Świąt Bożego Narodzenia. Wysoko podniesiona poprzeczka w organizowaniu takich spotkań. Było cudownie ,magicznie, wiele chwil wzruszenia.
Skarbniku, nie przeliczaj wszystkiego na bułki. Są jeszcze sponsorzy. Cudowna uroczystość. Wybitna młodzież. Wspaniałe przeżycie.
Ano chociażby to: Rektor Wyższego Seminarium Duchownego w Łodzi, wizytator katechetyczny, archidiecezjalny duszpasterz pracowników nauki. Poza tym wcale nie musiałby mieć nic wspólnego z oświatą - zwyczajem jest zapraszanie duchownych na spotkania opłatkowe.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!