metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
suweren ~suweren (Gość)17 godzin temu, 00:22

Polacy nie bójmy się Tuska. Niech Pan Bóg nas prowadzi. Musimy przywrócić GODNOŚĆ prawu. Obudź się Polsko!!!

20

zaniepokojony ~zaniepokojony (Gość)przedwczoraj, 22:34

Panie Tusk, ponieważ cena masła jest tak wysoka, a Pan ma z tym wielki problem, ja przestałem jeść masło oraz namawiam moich znajomych aby zrobili to samo co ja!!!

10

go?ć_obywatel ~go?ć_obywatel (Gość)przedwczoraj, 13:27

na czyj koszt to wszystko co na stole??? prosze o odpowiedz.

30

Jego Ekscelencja ~Jego Ekscelencja (Gość)19.12.2024 15:46

A gdzie są świece chanukowe się pytam? No gdzie?

70

esteta ~esteta (Gość)przedwczoraj, 09:13

No cóż drodzy obywatele przecież sami ich wybieramy podstawionych zamiast brać sprawy w swoje ręce i wytypować z pośród nas osoby uczciwe, godne zaufania o wysokim morale. Jak się pościelesz tak się wyśpisz.

50

Gieniu ~Gieniu (Gość)przedwczoraj, 09:04

Pan Mariusz Stobiecki jak zawsze przy korycie.

70

Wawa ~Wawa (Gość)3 dni temu, 22:57

kim ta kniga jest z zawodu% bo nigdzie nie ma informacji. bo to czyją jest żoną to wiadomo i poprzednie stanowisko pracy też jest znane. ale jakie są jej kwalifikacje i zawód

11

lili ~lili (Gość)3 dni temu, 22:45

Zielona kończyna czyli arbuzy> Im w głowie tylko imprezy i lans. Oni nigdy nie pracują.. Wystarczy przejrzeć FB codziennie promocja siebie w innym miejscu i foty. Choć to słabe doznania estetyczne.
A teraz spotkanie świąteczne, byli wszyscy/ no prawie / brakowało, dragqeen,lgbt i ostatniego pokolenia

60

wolus ~wolus (Gość)3 dni temu, 22:16

Romanowi jak pasuje miedzy PO i PSL

40

mnopr ~mnopr (Gość)3 dni temu, 18:00

Starostwo opanowane przez „ młodzież” ,ze świeżym spojrzeniem w przyszłość, wsparte błogosławieństwem popa ,gotowe budować świetlaną przyszłość dla współobywateli…

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat