Trafiłeś w sedno sprawy :)))
sport już dawno umarł w Piotrkówku.
Obecna sytuacja wygląda jak reanimacja tygodniowego trupa!!!!
Z Piotrkowa mamy V-ce Mistrza Polski w KULTURYSTYCE i Uniwersyteckiego MISTRZA w KULTURYSTYCE -spytajcie GO czy cokolwiek dostał-chociaż by za promocję miasta.
Lepiej wydać na propagandę sukcesu przed referendum, aniżeli na sport i wychowanie młodzieży. Nie ma co dokładać do Concordii, Piotrkowianina czy Piotrcovii... lepiej lansować się za te środki na dobrego gospodarza. Oto logika Krzyśka.
czepiaja sie obecnej wladzy. ale wszyscy wiedza kto doprowadzil do stanu ze na "stadionie" mozna kupic majtki......
słyszycie!!!!!!!!! jestem najmądrzejszym człowiekiem w Piotrkowie, a nikt mnie nie docenia.Jestem bogaty i mam gest .Ale zaczynam mieć kompleksy bo inni uważają że taki Chojniak jest lepszy.Próbowałem nawet dostać się do władzy ale dostałem 30 głosów to trochę za mało Wszystko do kitu i mam to w d....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!