Może jeszcze trochę to nam zabronią oddychać karpie bee ,wystrzały bee a paszoł won od Polaków!!!!
Nie wyobrażam sobie Sylwestra, i Nowego Roku bez fajerwerków kolorowych i pięknych. Jeśli komuś przeszkadzają wystrzały i huk, to niech schowa się pod kołdrą, albo zabunkruje w piwnicy czy schronie, i psy i koty ze sobą weźmie!... A innym da się fajnie bawić...
Miała być 3 wojna światowa ale odwołali ze względu na zwierzęta.
Ja muszę podawać pieskowi leki uspokajające bo się trzęsie jak słyszy te huki.
Ekolodzy apelują. A ja bym apelował o zaprzestanie ekologów. Wtrącają się w każdą sprawę i zazwyczaj nic dobrego z tego nie wynika. Ja będę strzelał a jak się komuś nie podoba to są stopery do uszu niech zamknie się w domu o tej godzinie to się śpi.
gratuluję właściwego doboru zdjęcia do niniejszego artykułu. Martwicie się o pieski, a na zdjęciu pokazujecie dziecko pod poduchami. Jakaś żenada cała ta akcja. Nie wiem jak u was, ale ja petardy kupuję przede wszystkim dla swoich dzieci bo już od świąt suszą mi głowę i nie mogą doczekać się pokazu. Pozdrawiam pieski i ich właścicieli, a szczególnie tych co pieskom zakładają kamizeleczki - świat schodzi na psy.
Skoro tak kochacie swoje zwierzeta to zabierzcie je na te 30 minut np. do lasu.Sylwester jest raz do roku i ludzie maja prawo swietowac.A od waszego biadolenia chce sie wymiotowac.
A ja sobie postrzelam, przeznaczę na to jakieś 1000 zł i mam gdzieś wasze pieski, kotki, rybki i was...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!