Wybraliśmy sobie kogoś kto nas nienawidzi jak tylko może to nam ukradnie pieniądze
Myślę, że jest to znakomity temat dla Pana Redaktora Kwiatkowskiego żeby przeprowadzić wywiad z Prezydentem Chojniakiem. Niech się broni, ale konkretami i liczbami. Np., że w TBS czynsz byłby niższy o 20% niż w SIM-ie itd.
Popieram prezydenta miasta. W końcu mieszkańcy kolejny raz mu zaufali a z kolei prezydent nigdy nie myli się w swoich decyzjach. Następne wybory to pokażą. Więc nie ma co się złościć :)))
Chojniak nie chce dofinansowania z budżetu,on woli was "kroić" na podatkach,opłatach i czynszach,a wy głupcy płaczcie i płaćcie !
Tak fatalnych władz miasta Piotrków nie miał nigdy. Ba, chyba żadne miasto w Polsce nie ma władz z tak małym potencjałem!
No brawo piotrkowscy włodarze,czyli trzeba brać tbs z opłatami wziętymi z kosmosu
Byłaby konkurencja dla TBS? Brawo brawo za trafny wybór prezydenta i radnych. Płacić i płakać!!! Mnie stać.
To są efekty głupich wyborów macie takiego prezydenta jakiego chcieliście . Nie kieruje się on dobrem społecznym tylko swoimi chorymi ambicjami .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!