To są efekty głupich wyborów macie takiego prezydenta jakiego chcieliście . Nie kieruje się on dobrem społecznym tylko swoimi chorymi ambicjami .
Byłaby konkurencja dla TBS? Brawo brawo za trafny wybór prezydenta i radnych. Płacić i płakać!!! Mnie stać.
No brawo piotrkowscy włodarze,czyli trzeba brać tbs z opłatami wziętymi z kosmosu
Tak fatalnych władz miasta Piotrków nie miał nigdy. Ba, chyba żadne miasto w Polsce nie ma władz z tak małym potencjałem!
Chojniak nie chce dofinansowania z budżetu,on woli was "kroić" na podatkach,opłatach i czynszach,a wy głupcy płaczcie i płaćcie !
Popieram prezydenta miasta. W końcu mieszkańcy kolejny raz mu zaufali a z kolei prezydent nigdy nie myli się w swoich decyzjach. Następne wybory to pokażą. Więc nie ma co się złościć :)))
Myślę, że jest to znakomity temat dla Pana Redaktora Kwiatkowskiego żeby przeprowadzić wywiad z Prezydentem Chojniakiem. Niech się broni, ale konkretami i liczbami. Np., że w TBS czynsz byłby niższy o 20% niż w SIM-ie itd.
Wybraliśmy sobie kogoś kto nas nienawidzi jak tylko może to nam ukradnie pieniądze
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!