W poprzednim sezonie zwróciłem się do spółdzielni o wymianę pokręteł od kaloryfera. Przyszedł fachura ze spółdzielni i założył plastikową zabawkę chyba z McDonaldsa ewentualnie z kinder niespodzianki i mówił, że tylko takie końcówki mają na stanie i po 2 min skończył swoją pracę.
Jakie koszty wymiany? Nie może tego wymienic pracownik spółdzielni w godzinach pracy?
parodia. a mi s ze społdzielni pod tytuem PSM przyszła ostatnio faktura za wymiane podzielników ciepła.Co ciekawe w drugim mieszkaniu które wynejmuje nalezacym do tej samej spółdzielni nic takiego nie miało miejsca. Okazało się ze opłata została naliczona poniewaz... : mieszkanie zostało przepisane na mnie przez moja mame jakies czas temu. pytam w społdzielni co to ma dorzeczy. pani odpowiedziała ze no to jest wazne i tyle.
Spółdzielcom w Piotrkowie puszczają... zawory
O, rany, ale które zawory? - zatrwożyłem się wielce na widok tytułu!
I którym spółdzielcom puszczają?!
Powiedział co wiedział.
Spóldzielnia Słowackiego od dawna stosuje rozbujnicze praktyki. Ostatnio laokatorów z bloku przy Modrewskiego zmusiła do wymiany elektornicznych ciepłomierzy za cenę ok. 500 pln za sztuke, twierdząc że kończy się ich legalizacja. Wmówili nam że jesteśmy właścielami liczników które znajdują się na klatkach schodowych (i każdy ma do nich dostęp) mimo iż nie posiadamy dokumentów poświadczających zakup tych ciepłomierzy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!