Ja informuję, że przeszła do następnej rundy bo artykuł o tym ukaże się pewnie za parę dni.
"...i poderwała z krzeseł Justynę Steczkowską i Marię Sadowską."
Tak poderwała je obie, a one poderwały się na znak osoby z produkcji, dawany na planszy. Reżyserowane od początku do końca: zero prawdziwych emocji.
Widzę, że II LO zdominowało The Voice of Poland. Ernest Staniaszek, Wojtek Baranowski i, jak się okazuje, również Kasia Kołodziejczyk są absolwentami tego samego liceum.
rzeczywiście uśmiech ma niezły ale przynajmniej nie wygląda jak kloszard z brodą , bo ostatnio tylko tacy się zaczynają kojarzyć z Piotrkowem...
ja wolę popatrzeć na ZZ Top niż na tę matronę, myślałam,że ona jest pod 50-tkę..
teraz mogę się przyznać, ~Ania K , ~Sylwka, ~doro, ~lulu94, ~Rafi to ja we wszystkich osobach, przechodzę właśnie menopauzę i lubię tak poopluwać innych w sieci, na chybił trafił, w godzinach pracy , w zasadzie to bez różnicy o kim jest artykuł, po prostu jestem z natury wredna i już, jestem tak wredna, że nikt w realu już nie chce ze mną gadać więc rozsiewam swoją żółć w sieci, a jeszcze jak mowa o kimś, kto próbuje gdzieś zaistnieć medialnie to już mnie szlag trafia, bo przecież mi zostaje tylko moja żółć i menopauza, także wybaczcie, ale muszę jeszcze trochę bezimiennie poopluwać tę panią , cóż każdy ma jakieś hobby…
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!