metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kasia83 ~Kasia83 (Gość)13.03.2017 08:49

Idzie wiosna i czas zacząć dbać o siebie - trzeba jakoś wyglądać na plaży:)

01

świetny dietetyk!!! ~świetny dietetyk!!! (Gość)13.03.2017 09:56

Polecam - super atmosfera, pełen profesjonalizm. Mnie udało się już osiągnąć wymarzoną wagę - dzięki wsparciu i życzliwości Pań z Naturhouse przy Słowackiego 138A. Schudłam 14,6 kg. Wzrok koleżanek z pracy po mojej metamorfozie - bezcenny :)

01

eureka ~eureka (Gość)14.03.2017 20:56

Napiszcie ile kosztuje taką dieta,jak często trzeba tam chodzić i jak długo no i wreszcie napiszcie jak szybko po odstawieniu suplementow wraca się do poprzedniej wagi lub większej...

10

Xyz ~Xyz (Gość)15.03.2017 08:27

Nie polecam tego dietetyka. Nie dość ze dają różne wspomagacze to w dodatki ceny fiufiu. Polecam z czystym sumieniem panią Iwonę Turno. Sama dieta bez wspomagaczy, a efekty naprawdę super. No i do tego cena dogodna.

00

hanka ~hanka (Gość)15.03.2017 17:02

Ale reklama łoooo hoooo hooooo. Tak nawiasem mówiąc mamy zima ogrzewanie i kurteczki nie musimy na zimę w tłuszcz obrastać... Choroby np. tarczycy to inna kwestia i dieta niewiele pomoże.

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat