metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
deimien ~deimien (Gość)06.06.2013 08:23

Dla mnie cala ta ustawa jest po to aby zdzierac z nas pieniadze.Dlaczego ja mam placic miastu czy gminie haracz? Odpowiem po swojemu a mianowicie z nas zedra kase a przedsiebiorcy wys-raja 70% tej kwoty tym samym 30% dla darmozjadów.Jesli sie myle to trudno kazdy moze miec odmienne zdanie

00

sklave sklaveranga06.06.2013 08:26

Zdawałoby się, że protestuje w słusznej sprawie.
Jednak nie, bo mieszkańcy chcą nowych, wyższych podatków.
I nie ma co się dziwić takie ich prawo.
Polacy to dziwny naród.
Sami chcą pracować, do samej śmierci, za kilka marnych grosików.
Opiekę zdrowotną mają za darmo a chodzą prywatnie się leczyć.
Z wielką ochotą i radością przyjmują wszelkie podwyżki
Tylko z podwyżek pensji są niezadowoleni
No bo co z taką masa pieniędzy zrobić????
No bo Polacy uwielbiają tylko dawać a nie cierpią brać.
Nawet pragną by posiadanie własnego cienia zostało opodatkowane.
Zatem panie prezydencie Chojniak do dzieła.
I nie martw się pan czarodziejka kula na dworcu PKP mówi
że następne wybory wygrasz pan bez problemu.
Foto:
http://sklave.manifo.com/foto-szopka

00

BLEKI BLEKIranga06.06.2013 08:46

trzaba wybrać wariant Zero, jak nie bedziemy śmieci produkować nie będziemy musieli składać deklaracji, proste

00

mix ~mix (Gość)06.06.2013 09:21

Przy batali z zus kibicowalem temu Panu, ale teraz nie widze tu zadnego sensu! Moze niech nikt nie podpisuje deklaracji a smieci wyrzuca na ulice widok bedzie piekny. Ciekawe co pan Sowa zrobi ze swoimi smieciami?

00

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)06.06.2013 09:49

WYTŁUMACZCIE MI PROSZĘ..
Segreguje śmieci... szkło, platik, papier...
podjeżdza śmieciarka... i co ?
PODJEŻDZA JEDEN SAMOCHÓD i tam PAKUJE WSZYSTKO ...
To po co ja segreguje ?
Pytam PO CO ???? Jak i tak wszystko mieli się w jednej śmieciarce ??

00

an ~an (Gość)06.06.2013 09:54

Ustawa śmieciowa jak się o niej mówi nadaje się tyko do śmieci czyli do pojemnika na śmieci.Był czas żeby przygotować się do segregowania śmieci ale ten czas politycy i włodarze spędzili na swoich wojenkach o stanowiska a teraz kosztem obywateli chcą tego dokonać w pół roku bo będziemy musieli zapłacić kary narzucone przez Unię.

00

elmo ~elmo (Gość)06.06.2013 11:19

Co ma do tego Urząd Miasta Panie Sowa???

00

raw ~raw (Gość)06.06.2013 11:23

A kto to jest pani SOWA zatrudniona w MZGK,przez pana Łopatowskiego,jakie są to koligacje i w ogóle?

00

urzędnik ~urzędnik (Gość)06.06.2013 11:31

"do elmo"-ty chyba nie wiesz gdzie żyjesz,popatrz jak w innych gminach uchwalili cenę nie przekraczającą 5zł od osoby,a ty chcesz bronić pobożnego który ze strachu przed referendum obniżył minimalnie cenę i chcesz zganiać na Tuska,to nie masz pojęcia od czego jest samorząd,który może zająć się odbiorem śmieci przez własne podmioty,lub zakłady ale traci się sponsorów wyborczych.

00

-dddd ~-dddd (Gość)06.06.2013 12:00

"Marek-Marecki-Polska" napisał(a):

śmieciarka do odpadów selektywnych jest w środku podzielona na odpowiednie śmieci :P

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat