Gmina Wola ma kosę z powiatem więc pewnie tam ;)
Ilu tu zwyczajnych bufonów zdążyło się wypowiedzieć na ten temat! Zastanawia mnie tylko, gdzie podziały się argumenty, którymi moglibyście wesprzeć swoje mądrości?!
Klepiecie o ekologii i o czystym powietrzu, a samochodem jeździlibyście najchętniej po bułki na śniadanie, do sklepu, który macie zaraz za rogiem...
Czy sami oszczędzacie np. energię elektryczną, gaz, wodę w jakikolwiek inny sposób, który byłby przyjazny dla środowiska? W jaki? Dacie radę podać chociaż jeden przykład?
I dlaczego kpicie z ludzi, których nie stać na "modne" systemy grzewcze? Napisałem "modne", bo ich sprawność energetyczna i finansowa bywa najczęściej wątpliwa - jeśli weźmie się pod uwagę wszystkie czynniki...
Czy nadal macie zamiar robić pod siebie te olbrzymie sterty śmieci i obciążać kosztami ich zagospodarowania resztę społeczeństwa? Obserwuję kilka takich rodzin, co do kubłów wrzucają niesamowite ilości różnego barachła - po 4-5 kubełków miesięcznie na głowę... Skąd oni to wszystko biorą?
Ostatnia kwestia, czy obecnie działający system ma jakikolwiek sens?
A jak w rynku i na starówce palą oponami to już wam nie przeszkadza?
Też mi nowość.Od lat tak robię.Mniej za śmieci a i woda ciepła żeby sie ukumpać.
No przecież spalarnia powstanie na terenie elektrowni bełchatów
Czemu nie ma automatów na butelki ???? Czy to takie trudne ???
Przywoźta do mnie
Mam piec będę palił. Przynajmniej w chałupie będzie ciepło.
A kiedy budowa SPALARNI na te wszystkie MASECZKI, wyrzucane przez obywateli raz za razem z pozostałymi śmieciami?
Przecież tam jest WIRUS który sieje śmieć (sorry - śmierć) !!!
Mając piotrkowskie doświadczenia to już mi to śmierdzi spalanie śmieci i nieuciążliwe lekko się uśmiałem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!