No cóż. Pan dziennikarz potraktował ten "śnieg" jak małą sensację. Zapewne tak jest bo jak wielu z dzisiejszych nastolatków nigdy w życiu nie widziało na własne oczy/ nie przez media/ prawdziwej krowy tak śniegu i prawdziwego nie widziały. Te kilka milimetrów mokrego śniegu można jednak potraktować jak materiał edukacyjny. Patrzcie tak wygląda śnieg. Ale były czasy /mam zdjęcia robione osobiście/ ,że na mojej ulicy w Piotrkowie było go tyle ,że nie było go gdzie odrzucać...a "służby sobie nie radziły", jak zwykle...
To chyba jakaś anomalia pogodowa śnieg na koniec listopada.Temat godny opisania i publikacji na portalu w redakcji chyba pracują dzieci że taka sytuacja jest zaskoczeniem.
Cóż to za sensacja? Czy opad śniegu w końcu listopada wymaga napisania artykułu? Co innego gdyby śnieg zaczął padać w środku lata. Fakt teraz śnieg to rzadkość, kiedyś to biały zimy że śniegiem i mrozem -30 stopni....
Niech to jasna cho..ra! Gdzie ja posialam odmrażacz? Znów jestem zaskoczona tą srogą zimą.
Można trochę spuścić ciśnienie w kołach i założyć na szybę szmatę.
z niedzieli na poniedziałek zapowiada się szklanka na drodze
Pytanie
Czy służby drogowe w GOTOWOŚCI
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!