Zero przemysłu, wiele aut na gazie, mniej kopciuchów a tu dalej temat smogu... Czyżby Koronka zainteresowanie traciła???
Jakich Polaków skoro mnie nie pytali
I ekologicznie i prosto wystarczy zlikwidować czujniki
Jak głoszą legendy dawno ,dawno, dawno temu w Krakowie też mieli kłopot ze smokiem /dzisiaj smogiem/ bo ten potwór ział ogniem i dymem pluł. A przecież nie oto chodziło mieszkańcom Krakowa ,że zanieczyszczał środowisko ,ale "wykańczał" fizycznie mieszkańców i co gorsza ....księżniczki po prostu je spożywając. A dzisiaj ten "potwór" jest na topie...
cyt ."Żadnych działań ochronnych nie podejmowało 39 proc. badanych. A jednak prawie 40 proc. Polaków jest normalna...Obecnie nosząc maseczkę czuję się bardziej zmęczony niż dwa trzy ,lata temu gdzie w Piotrkowie jak "głoszą" czujniki normy były przekroczone o jakieś olbrzymie procenty....
Swoją drogą za tzw. komunistów np.: w takiej Łodzi fabryki działały pełną mocą z kominów buchały kłęby dymu a mieszkańców było 860 tysięcy. W chwili obecnej kominów nie ma a mieszkańców ubyło w ciągu lat trzydziestu 200 tysięcy. A Piotrków nie lepszy. Można się zapytać. Jakże to się dzieje?
Kolejny temat zastępczy. Problemem jest niezdrowa żywność, brak transportu zbiorowego, nadprodukcja sztucznych opakowań, wysokie opłaty za śmieci, bardzo niskie zarobki itp.
Ludzie jaki smog jak już nie ma polskich hut odlewni fabryk z tych piecyków to śmiech , a Ci co mówią o prądzie i ogrzewaniu to co prąd bierze się że spalania tak samo auta elektryczne no przecież żeby doładować no ja już nie wiem jak mam tłumaczyć disle im źle no ja już nie wiem że ludzie nic nie myślą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!