Celne określenie "z biegiem czasu". Ten bieg czasu to był wczoraj taki, że o godz.15,00 nie można było podjechać pod wzniesienie na ulicy Wojska Polskiego od strony Strawy do skrzyżowania z ulicą Stronczyńskiego, tak było ślisko. Od rana bujałam się z koniecznosci ulicami Piotrkowa i nie widziałam ani jednej piaskarki. Czyli zgodnie z wieloletnią tradycją i obyczajem.
Dawno temu zadzwoniłem do urzędu w sprawie nieodśnieżonych dróg to jakiś dowcipny Pan powiedział mi że oni odśnieżają dopiero dwie godziny po tym jak śnieg przestanie padać więc chciałem być również dowcipny i zapytałem a co będzie jak śnieg Będzie padał dwa tygodnie bez przerwy to pan skwitował to śmiechem i powiedział że takie zimy się u nas nie zdarzają a więc wniosek jest z tego taki biorą nasze pieniądze na odśnieżanie i robią wszystko żeby jak najmniej ich wydać
Gdzie drogowcy kasę biorą i co jechałam od ręczna szok sliskawica zaskoczyła ich zima Ciemną masę kasę im dać
Do komentujących tu ludzi za wszystko odpowiada UM zdium jeśli jest zlecenie to wtedy coś się robi
Centymetr śniegu spadł, 2 stopnie mrozu i miasto stoi w korkach... Nie wyobrażam sobie jaka byłaby katastrofa gdyby była taka zima jak 30-40 lat temu...
Droga z Sulejowskiej na Szczekanicę dzisiaj 45 minut... normalnie niecałe 15 minut...
Masakra,jak pseudo kierowcy wpadają w panikę
Lata 80te to były zimy,zwykle oponki zero systemów wspomagających jazdę i sobie radziliśmy, a teraz lekko przypruszy
Lament
Ehhhh " Kierowcę "
1 cm śniegu a Miszcze suchej prostej już w panice hahaha
Oddajcie prawa jazdy I z domu nie wychodzić!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!