Panie,to co pan tu napisał nie jest poparte żadnymi dokumentami.To stek bzdur.
Co kłamiecie tutaj. Mam swoje lata ale pamiętam jak to było. To Tusk kazał Lechowi Kaczyńskiemu lecieć do Smoleńska i tak to uknuł z Putinem żeby ich zabić! Bo Tusk chciał być tym prezydentem i Lech Kaczyński mu zagrażał. A cieniutka brzuzka to w życiu nie rozwialiła tekiego pancernego samolotu!
Organizator tej wycieczki do Smoleńska - Jacek Sasin teraz będzie organizatorem wyborów w Polsce . Strach się bać!
Kaczyński mi że kwiatki pod pomnikiem zakładać A mi do Markt na cmentarz iść nie wolno...Co to ma byc
Odpowiedzialność za tą tragedię ponosi ten kto wydał pilotom polecenie lądowania! W Gruzji się udało a w Smoleńsku nie!
A mi znajomy co ma wtyki w opisie mówił że ta brzoza to była wzmocniona metalowymi prętami . Tylko zabronił o tym gadać
Czemu policja nie wlepiała mandatu za zgromadzanie powyżej 2 osób, za brak zachowanej odległości 2m itd
dejta już spokój z tym smoleńskiem ... nudny ten temat jak wybory prezydenckie 2020... jakby nie było kolejna tragedia... i znowu jaruś? hmm
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!