A dlaczego karetka była niedostępna? To ile jest karetek na Piotrków?
Ja na dzieciecym oddziale lezalaz z dzieckiem i wszlam w dobrym stanie a za dzien bylam w lagiewnikach bo takich many lekarzy bo dziecko się dusilo od kaszlu skandal
Mam nadzieję,że w końcu znajdzie się ktoś odważny we władzach naszego Miasta i zlikwiduje oddział wewnętrzny na Roosevelta .To jest jedna wielka porażka .Lekarze z tamtejszego oddziału zmarnowali rok ciężkiej pracy i wysiłku lekarzy z Warszawy .Moja mama niedawno była pacjentką oddziału wew i tak zamiast pomóc zrobili krzywdę .Tylko tyle dodam Dziękuje bardzo za niedźwiedzią przysługę .W poniedziałek muszę mamę wieść do Warszawy aby cukrzyca wróciła do w miarę możliwych norm.
z numerów śmigłowca widzę, że przyleciał z Łodzi. Zastanawiam się tylko czy z zatrzymanym krążeniem byli do czegokolwiek potrzebni, bo czas przylotu z Łodzi to jednak kilkanaście minut, od przyjęcia zgłoszenia do lądowania w Piotrkowie.
No zwykłego człowieka by tak nie ratowali.
Pewnie ktoś znany jakiś prezydent lub radny ,poseł.
Ten śmigłowiec jest przygotowany do wypadkuw na drogach, po wypadku,
autostradach.
I do transportu innych że szpitala.
Ita
Pewno lądował z lekarzem z Łodzi bo tu nie było żadnego także dziadostwo w Piotrkowie jest. Najgorsze oddziały to okulistyka i neurologia. Pielęgniarki na neurologii nieprawdopodobnie niemiłe a jeśli chodzi o okulistykę można.siedziec cały dzień i nic nie.zalatwisz odeślą Cię z kwitkiem.
Panie dyrektorze Pan sie zajmie lepiej oddzialem wewnetrznym w swoim szpitalu Panie ,,dokturki" sa ponizej dna bluznia i traktuja pacjentow jak scierwo nie mowiac juz o pielegniarkach ktore bija sie z pacjentami bylam swiadkiem takiej sytuacji jak na sile kobieta karmila pacjenta ten jesc nie chcial to szapala go bo nie bedzie przychodzic jeszcze raz wykanczalnia i umieralnia. Czas wymienic personel tylko kto chce tam pracowac szok!!!
Czemu portale z Piotrkowa wypisują takie bzdurne informację?Na miejscu była karetka z dwoma ratownikami na miejscu reanimowali pacjenta któremu uratowali życie, następnie widziałem jak lekarz z Helikoptera wsiadł do karetki i pojechali cała załogą w kierunku szpitala na sygnałach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!