pewnie ktoś ją potrącił i uciekł. a ten rzeczywiście ślepy, że nie zauważył człowieka leżącego na jezdni
To tak jak by wjechał w nieoswietlona dziurę w środku jezdni . Czy zdążyło wam sie w nocy wjechać w dziurę w naszych drogach ?
jak to nie zachował należytej ostrożności ? a co ona robiła leżąc na jezdni ? odpoczywała ? co za bzdury ! Jezdnia to nie miejsce do leżenia !
Kierowca uciekł z miejsca zdarzenia.Teren jest zabudowany i oswietlony i nie piszcie głupot.Kazdy tam jezdzi ponad 100km/h.Pewnie gnał jak szalony i kobite zabił.Pytanie po co uciekl z miejsca zdarzenia???
Kierowca uciekl z miejsca zdarzenia. Jak nie wiecie to nie piszcie bzdur.
Jedyne co myślę to to że kierowca do.konca życia będzie miał myśl że mógł ominąć kobietę ale jak można to zrobić w ciemności jadąc np 80 km/h. To niewykonalne i każdy kierowca o tym wie. Szkoda kobiety ale szkoda też chłopaka... takie moje zdanie
Kierowca nie zachował ostrożności? No faktycznie powinien przewidzieć że w nieoświetlonym miejscu, na jezdni będzie leżała piesza bez odblasków. Wtedy napewno uniknął by wypadku
Kierowca nie jest winny. Nie marnujmy życia młodemu człowiekowi przez ludzi nieodpowiedzialnych bez odblaskow w nieosfwietlonym miejscu itd. Może ktoś inny ja potrącił. Może zaslabla... było ciemno...
Uważam że wcześniej została potrącona
Skoro leżała na jezdni takie jest moje zdanie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!