Motor jak motor liczy się dla nich tylko prędkość i skutek tego właśnie widzimy o tutaj np...
Zastanówcie się co piszecie bo ktoś z rodziny osoby która zginęła może to czytać.
Każdy z nas stojąc obok jest mądry, inaczej jak dotknie nas taka tragedia.
Wieczny odpoczynek racz mu dac Panie...
Spoczywaj w pokoju kolego ! To nie powinno się wydarzyć ;(
Do zobaczenia po drugiej stronie. Smutek i żal w serduchu.
Czuwaj nad rodziną !!
Jeżdżą jak szaleni tymi motorami ludzie bez wyobraźni i dość częsty jak w tym przypadku bez prawa jazdy a rodzina znajomi o tym wiedzą i jazdy na to zezwala Doszło do tragedii i każdy o kto wiedział że jeździ bez prawa jazdy może czuć się winny że nie zareagował Narobili jeszcze problemów człowiekowi który pewnie ciężko pracuje na chleb a zawsze też mogli trafić na rodzinę z małym dzieckiem lub kogoś z waszych bliskich Reagujmy zanim dojdzie do tragedii
Tych dwóch motocyklistów mijało mnie dosłownie chwile przed tym jak doszło do wypadku przy wyjeździe z Kamienska w stronę Gorzędowa jechali z bardzo duża prędkością gdzieś mając przepisy o ruchy drogowym wyznając zasada uwaga bo ja jadę uwaga bo ja mam motor, za dużo filmów się naoglądali
Ciekawe czy kierowca ciężarówki zasygnalizował manewr skrętu i czy czasami nie zajął całej drogi wykonując go. Jak tak jest współwinny tej tragedii.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!