widziałem te auta. Przodu mercedesa to nie było.
A i kabina Renówki była ostro rozbita. :( szkoda jednego jak i drugiego który pozostanie z psychicznym urazem. :(
Witam,czekałem na ten reportaż ponieważ chciałbym sie wypowiedziec,byłem jedną ze słuzb działajacych na miejscu tego wypadku,ludzie nie maja żadnego szacunku dla innych,pan z lawety podszedł do nas i chciał z usmiechem na twarzy zrobic zdjecie telefonem zakleszczonemu cierpiącemu kierowcy mercedesa!!!!chamstwo i beszczelność!!!!,zwrócilismu mu uwage nadal sie smiał,dookoła zbiegli sie gabie,i wszyscy tel w dłoni i kreca robia fotki...!!!ciekawe jakby sie zachowywali jak to był by ktos z ich rodziny!!!bydło!!!Prośba do gapiów niech nie mówia nam co mamy robic,jak tacy z was bohaterowie to skonczyc studia itd i zapraszamy do słuzb.
takim pajacom powinno się walić od razu w ryło.
mają skanery szerokopasmowe ustawione na częstotliwość policji i żeruja jak wszy,powinno sie to skontrolować,nasłuchiwanie pasm policji jest karalne do 2 lat.
A co robiła wtedy policja??Może też robili sobie fotki?!?!
Kolejny dowód na bezsilność i bezczynność naszej policji...
osoba która zginęła w tym wypadku była fantastycznym człowiekiem a tym którzy się śmiali i robili zdjęcia życzę aby kiedyś znaleźli się w podobnej sytuacji
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!