metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_pkij ~gość_pkij (Gość)02.11.2020 09:49

Lepiej było w ogóle nie głosować.

17

gość_jangutenberg1980 ~gość_jangutenberg1980 (Gość)02.11.2020 10:13

Kiedy kierowcy amatorzy i ogólnie z osobówek, nauczą się przepisów ruchu drogowego, zaprzestaną przejeżdżać na czerwonym, i "przelatywać" przed ciężarowym i autobusem, bo tak najczęściej robią, aby być pierwszym i hamulec potem przed Tirem albo autokarem... Nieszczęście gotowe!

45

gość_kierowca duzego ~gość_kierowca duzego (Gość)02.11.2020 09:04

Nie wiem co tu wyjasniac wjechal na czerwonym i tyle
Szkoda ludzi, a jeszcze bardziej kierowcy duzego ktory ma ich na sumieniu nic niewinny

72

gość_ja ~gość_ja (Gość)02.11.2020 14:50

kazdy kierowca wie ze przejezdzajac przez skrzyzowanie trzeba zwolnic nawet jesli sie ma zielone. gdyby ciezarowy przejezdzal 40/h to ludziom z osobowki nic by sie nie stalo a tak to mamy kolejne dwie ofiary covid...

17

JJ ~JJ (Gość)02.11.2020 17:35

Znałem tragicznie zmarłych od kilkudziesięciu lat, kolega był doskonałym kierowcą, bardzo rozważnie i ostrożnie jeżdżącym z olbrzymim doświadczeniem i nie chce mi się wierzyć, że mógł wjechać na to skrzyżowanie na czerwonym świetle. Podejrzewam, że to tir "spalił choinkę" i wjechał, gdy przed nosem zapaliło mu się czerwone i nie chciało mu się hamować. Świadków pewnie nie ma i policja idzie po najprostrzej linii oporu, bo śledztwo trzeba zakończyć, a poszkodowani już się obronić nie mogą.

42

gość_gość ~gość_gość (Gość)02.11.2020 20:27

Same Miszcze
Masakra

20

gość_gość ~gość_gość (Gość)03.11.2020 07:59

kolega einstein I piotrkowianin chyba nie doczytali o zasadzie ograniczonego zaufania I zachowaniu szczegolnej ostroznosci w takich sytuacjach

14

Petrus ~Petrus (Gość)02.11.2020 17:15

Proszę rodziny zmarłych o kontakt, przekażę istotne informacje w sprawie. Dawid Petrus 579925890

36

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat