Kiedy kierowcy amatorzy i ogólnie z osobówek, nauczą się przepisów ruchu drogowego, zaprzestaną przejeżdżać na czerwonym, i "przelatywać" przed ciężarowym i autobusem, bo tak najczęściej robią, aby być pierwszym i hamulec potem przed Tirem albo autokarem... Nieszczęście gotowe!
Nie wiem co tu wyjasniac wjechal na czerwonym i tyle
Szkoda ludzi, a jeszcze bardziej kierowcy duzego ktory ma ich na sumieniu nic niewinny
kazdy kierowca wie ze przejezdzajac przez skrzyzowanie trzeba zwolnic nawet jesli sie ma zielone. gdyby ciezarowy przejezdzal 40/h to ludziom z osobowki nic by sie nie stalo a tak to mamy kolejne dwie ofiary covid...
Znałem tragicznie zmarłych od kilkudziesięciu lat, kolega był doskonałym kierowcą, bardzo rozważnie i ostrożnie jeżdżącym z olbrzymim doświadczeniem i nie chce mi się wierzyć, że mógł wjechać na to skrzyżowanie na czerwonym świetle. Podejrzewam, że to tir "spalił choinkę" i wjechał, gdy przed nosem zapaliło mu się czerwone i nie chciało mu się hamować. Świadków pewnie nie ma i policja idzie po najprostrzej linii oporu, bo śledztwo trzeba zakończyć, a poszkodowani już się obronić nie mogą.
kolega einstein I piotrkowianin chyba nie doczytali o zasadzie ograniczonego zaufania I zachowaniu szczegolnej ostroznosci w takich sytuacjach
Proszę rodziny zmarłych o kontakt, przekażę istotne informacje w sprawie. Dawid Petrus 579925890
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!