nadal nie mogę w to uwierzyc , taka miła sympatyczna i bardzo lubiana przez wszystkich pani
Współczuję(*)
Znam bardzo dobrze tę rodzinę,wiele razy jeździłem razem z nimi tym właśnie golfem do baru.
Straszna tragedia Pani Jadzia była wspaniałym człowiekiem...
Prawdopodobnie tak było jak piszesz patrząc na to, że Chrysler ma zgnieciony lewy przód, a Golf rozbity prawy tył. Lewy tył Golfa jest nienaruszony. I czy myślała, czy nie myślała, jak niektórzy ś.p. nieboszczkę raczą oceniać, i czy miała, czy nie miała skręconych kół, to i tak przy takim uderzeniu jej samochód obrócił się, poleciał w lewo i wpadł pod ciężarówkę swoją prawą stroną.
jak się nazywała ta kobieta?
moje kondolencjie dla rodziny tej kobiety [*}
Ludzie co wy tu wypisujecie! Brak słów... przy trasie stoi Mariola czy Jadźka? jakie to ma teraz znaczenie!!??
imię zna większość osób bywających w tym barze, jak również mieszkańcy Poniatowa, Uszczyna i wielu innych miejscowości. żadnych teorii spiskowych... a kobiety, która zginęła bardzo żal!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!