Tam powinny być światła lub rondo. Nie ma praktycznie miesiąca by nie dochodzilo w tym miejscu do kolizji
Przejeżdżałem dzisiaj tamtędy i zauważyłem, że flejtuchy z służb wyrzuciły na to stratowane pole niebieskie rękawiczki jednorazowe. Nie łaska po sobie posprzątać?
Panda ( kierowczyni) zajechała drogę pędzącemu bmw, bo nie spodziewała się, że tak szybko bmw do niej się zbliży. Kierowczyni myślała, że wszyscy jeżdżą tak wolno jak ona, ale było jednak inaczej. Taką mam teorę.
jaka prędkość BMW, chyba z 200 bo jadąc przepisowo to widziałby nawet przechodzącego jeża i hamował bezpiecznie omijając
a jaka była prędkość bmw nie podali a czy to nie bardzo jest istotna kwestia do ustalenia sprawcy, bo np. komuś zgasło auto w czasie przejazdu na drugą stronę, jedzie bmw po drodze z pierwszeństwem ,nie ma hamowania bo po co jedzie z pierwszeństwem, wali prosto w zepsute auto , czy to nie istotna kwestia
Jadąc od Piotrkowa spory kawałek przed tą krzyżówką jest już ograniczenie do 70. Jechałem dzisiaj tamtędy z taką właśnie prędkością i uważam że zachowując ją i patrząc co się dzieje na drodze po prostu niemożliwe jest żeby tak przydzwonić, dałbym radę zahamować na 20-25 metrach, a pod tak blisko znajdujący się pojazd raczej nikt nie wyjeżdża
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!