37-letni kierujący BMW, który uciekł z miejsca wypadku, został przez policjantów ustalony i zatrzymany. Po sprawdzeniu w policyjnych bazach danych okazało się, że mieszkaniec gminy Bełchatów ma aktualny zakaz kierowania samochodem, a w chwili zatrzymania miał 1,68 promila alkoholu w organizmie
Dziki kraj...
Nie raz mówiłem,że nie jeździ sie prawem jazdy,a samochodem.
Za pierwszym razem powinno się zabrać samochód i poza odebraniem prawa jazdy dać nawiązkę w postaci zakazu zbliżania się do samochodów...
Teraz gość powinien wreszcie mocno "beknąć" - bo w końcu na to się zanosi ; spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym,prowadzenie pojazdów bez uprawnień,recydywa...
Przez pijanego mordercę!
19- letnia Paulina , koleżanka z klasy mojego syna , ostatni raz widzieli się na ustnym z polskiego i angielskigo ; wszyscy mieli się spotkać na odebraniu świadectw maturalnych ; ta straszna wiadomość poraziła wszystkich ... bardzo współczuję rodzicom ...
a tego bydlaka nadziałabym na pal w Rynku Trybunalskim !!!
ten kmiot z pobliskiej wsi miał 8 [osiem]razy zabrane prawko aktualnie do 2025r.pół wsi wiedziało że jezdzi bydle bez prawka i nachlany ale co tam..Policjanci dopadli go w domu przy użyciu psa trop. Współczucie dla rodziny tej dziewczyny z parzna
Gdyby podjąć takie kroki nasza populacja zginęłaby marnie.
Straszne!Zawsze ilekroć czytałam tego typu newsy nasuwało mi się pytanie czy istnieje życie po życiu? Długo szukałam odpowiedzi aż trafiłam na http://smierc-zycie.com
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!