Jestem bardzo bliskom rodzinom poszkodowanego bardzo to przerzywam i jeszcze nie moge w to uwierzyć
Wszystko przez to że nasza kochana policja nie egzekwuje prawa, ale do wcześniejszej emerytury się rwie.
Połączenie 91 z 12 tirowcy skracają sobie przez Brzozę i Papieże - a czy widziałeś tam kiedykolwiek patrol policji? Nie, mimo że zakaz jest jak się nie mylę powyżej 8 ton.
O ograniczeniach prędkości nie wspomnę, ale widać to po zniszczonych poboczach.
A tak na marginesie, uważam że używanie CB powinno być płatne i rejestrowane jak odbiornik telewizyjny, tak jak to było dawniej.
A ja powiem tak znałem osoba która zgineła i mysle ze osoby z okolicy tez znały tego człowieka,i on sam tez stwarzał zagrozenie dla mieszkanców i dla dzieci które wracaja pieszo do domu,jak jezdził po pijaku autem,ze strach było sie mijac z nim,wtedy była by tez tragedia!.....fakt ze trzeba uszanowac to ze człowiek to człowiek.....
ile ten czlowiem mial lat?i czy jest mozliwe ze w trakcie wtargniecia byl nie trzezwy? bo to mnie zastanawia kto o zdrowych zmyslach wchodzi prosto pod tira>?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!