A co Ty sędzia jesteś, że już wyroki wydajesz !!!
To może spotkać nawet Ciebie - wyjedziesz na ulice ktoś Ci wyskoczy pod maskę i g... zrobisz jeszcze jak jest ciemno i nic nie widzisz !!!
Potem idziesz siedzieć zostawiając rodzinę, której być może jesteś jedynym utrzymującym, bo żona twoje dziecko wychowuje !!!
Dlatego przed pisaniem bredni trzeba się czasem zastanowić.
Każdy normalny kierowca po uderzeniu w cokolwiek zatrzymuje się i patrzy co się stało. Gościu dobrze wiedział co zrobił i postanowił zwiać.
Ja mieszkam w Gomulinie i widzę jak jeżdzą kierowcy TIROW, czują sie jak Władcy dróg mieszkańcy nie moga wyjechac z posesji bo tiry jada 90 km/ gdzie jest to teren zabudowany , a dodam jescze ze tam jest szkoła ...
Na miejscu zdarzenia ja byłam i widziałam co si działo moja koleżnka jak szła do szkoły to widziała jego ręke i tą tkanke
Co ty wogóle piszesz jełopie!!Zastanowiłeś się???Bezmózg!!!Jacy ludzie nas otaczają to ,aż ręce opadają!!!!Też uciekłeś kiedyś pewnie!!!!!A co ma powiedzieć rodzina pozastowionego jak psa przy drodze człowieka????No co???!!!!nio niemoge.....
Dlatego zostawiłem pisanie na epiotrków....ręce opadają....
Właśnie! Bardziej jednak należy się zastanowić siadając za kierownicę wielotonowej masy żelastwa, przy użyciu której bardzo łatwo zabić człowieka.
Przy trasie jest wybudowany Nowoczesny Kompleks Edukacyjny(przedszkole,szkoła podstawowa,gimnazjum),ok.200 metrów od wypadku.Dzieci idąc do szkoły widziały nieuprzątnięte jeszcze miejsce po wypadku.Bardzo to przeżyły. Żal mi rodziny poszkodowanego,ale również żal mi kierowcy TIR-a.On chyba nie wiedział w co uderzył,bo inaczej nie zatrzymałby się na stacji położonej ok.300 metrów od wypadku. Mam tylko jedną prośbę... Drodzy Nauczyciele pilnujcie nasze dzieci,abyśmy nie żyli w strachu gdy one są w szkole.Oby żadne z nich nie wymknęło się i nie wbiegło na trasę. "Dziekujemy" panu wójtowi,że wybudował przy tak ruchliwej drodze tak dużą szkołę!!!
Licz się ze słowami !!!
Nie nie uciekłem i na szczęści nikogo jeszcze nie potrąciłem .
Ale na szczęście bo to co wyprawiają piesi i rowerzyści przechodzi ludzkie pojęcie.
Zapewne nigdy nie siedziałeś w takim samochodzie nie wiesz jak to wszystko wygląda a się tu wymądrzasz .
Nie kwestionuje winy kierowcy ale jeszcze się śledztwo się jeszcze nie skończyło więc nie wydawaj wyroków. Bo wierze że facet tego specjalnie nie zrobił i biorąc pod uwagę godz zdarzenia jeszcze ciemna noc to rożnie to mogło być !!!
Tak, że najłatwiej jest wyroki wydawać na podstawie nie do końca jasnych informacji nie mając pojęcia !!!
każdy kierujący, jadąc samochodem nie zakłada, ze potrąci pieszego,rowerzyste bądź spowoduje wypadek z innym pojazdem na drodze, nie wliczając w to po której stronie jest wina.Trudno też o właściwą reakcje,niestety w takich sytuacjami sprwaca wypadku działa nieracjonalnie i zamiast się zatrzymać odjeżdza,co nieświadczy o tym, że jest bandytą,piratem drogowym,bądź idiotą i powinien od razu już nigdy nie wsiadać do samochodu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!