Ludzie o czym wy piszecie co ma trasa do tego wypadku , są pasy dla pieszych a kobieta przechodziła w niedozwolonym miejscu kiedy już było ciemno więc kierowca ma prawo niezałwazyc , oczywiście szkoda kobiety i wyrazy współczucia dla rodziny .Ale gdyby kobieta przechodziła w miejscu dozwolonym to by się nie wydarzyło ,, pomyślmy nieraz o bliskich że mamy do kogo wracać że nie warto rezygnować przebiegając drogę czy brawura autem , w wypadkach najczęściej winni są ludzie którzy myślą a może zdążę i kończy się to kalectwem lub cmentarzem - bulem dla rodziny stratą kogoś bliskiego . Zastanówcie się czy warto się spieszyć.
Co za cwok domaga się przeszkolenia RD.To piesi w chodzą i nie patrzą.
A co komu mówi "na 408 kilometrze"? Czy zamiast zadawać zagadki nie lepiej po prostu napisać, że było to, np. w Przygłowie? Ja nie wiem, gdzie jest ten 408 km i nie mam ochoty na jakieś obliczenia na mapie.
Wielka tragedia, która nie zwalnia nikogo od myślenia, pewnie jeszcze na czarno ubrana, w niedozwolony miejscu 100 razy się udawało 101 niestety , tragedia dwóch rodzin i To na św.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!