Ty już zapomnieć polska język w tym Norwayu? ;))
:D:D
Tylko szkoda ze nie napisali ze potracony miał duzo wiecej promili we krwi i chodzil po całej drodze ale to tylko szczegól ze tego nie napisali a chłopaka szkoda ...
a kogo to obchodzi że pieszy był bardziej pijany !?!?!?! a jak by szedł ktoś trzeźwy to też by było szkoda chłopaka?!?!?!?!
gnojek jak by był trzeźwy i jechał wolniej to na pewno by faceta nie potrącił!!!! a zresztą to nie pierwszy taki jego numer że po pijaku jechał!!! szkoda mi tylko jego rodziny bo do niego pewnie i tak nic nie dotarło
~..... (Gość)
wczoraj, 15:37
Tylko szkoda ze nie napisali ze potracony miał duzo wiecej promili we krwi i chodzil po całej drodze ale to tylko szczegól ze tego nie napisali a chłopaka szkoda ...
Odpowiedź:
a jakie to ma znaczenie czy był pijany czy nie? Ktoś go potrącił i zabił na miejscu. Bardzo szkoda mi tego męźczyzny. Znałam go i wiedziałąm jaki jest. Pomimo tego przykro mi jest bardzo, że był tak źle traktowany przez wielu ludzi.
Więc obaj byli pijani. Ale nietrzeźwy kierowca stwarza o wiele większe zagrożenie niż nietrzeźwy pieszy.
To wiele wyjaśnia.
A to też jednoznacznie wskazuje, jakim człowiekiem jest ten kierowca...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!