Na drogę wyjechały dobrze przygotowane: ich rowery miały odblaski i oświetlenie. Kobiety, które w poniedziałek rano jechały drogą z Trzepnicy do Bęczkowic miały też - zgodnie z zaleceniami policji - kamizelki odblaskowe. Niestety, doszło do tragedii.
Wyrazy współczucia dla rodzin zmarłych ale i współczuję kierowcy! Jak ma sumienie,to go zeżre!
Coraz więcej wypadków z udziałem rowerzystów i pieszych. Sprawcy to głównie ludzie młodzi pędzą na łeb na szyję. Kupi kilkunasto albo kilkudziesięcioletniego grata na giełdzie i szpanuje. Co to za kierowcy którzy po kilku tygodniach kursu nauki jazdy siadają za kierownicę i wyruszają na drogi. A po polu jeździć i trenować a nie na drogach gdzie przez takich jak ten zginęły 2 kobiety.
Droga waska las ciemno moze i nie ze swojej winy zginely
Ale kiedy policja zacznie zwracac uwage o kamizelki oswietlenie wlasnie na takich wioskach
ta ta ta, droga nie taka, ciemno. Młody 28 latek nie zauważył 2 babek w kamizelkach na rowerach. To znaczy, że nigdy nie powinien mieć tego prawa jazdy. Przy 100 km na godzinę w sekundę przejeżdża się prawie 30m. 1 sekunda gapienia się na radio to 2 minięte domy!!!
Gdzie to w tym wieku rano jechac?Ja mam 40 lat i jeszcze w łóżku leżę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!