ja nie wiem co tym ludziom w głowach siedzi, niby dorosła kobieta a siano zamiast mózgu, po co komu jakieś środki odurzające... niestety ona za swoją głupotę zapłaciła życiem, szkoda kobiety. Zastanówcie się ludzie czy w ogóle trzeba sięgać po coś takiego czy nie lepiej cieszyć się życiem rodziną normalnie bez odlotów
Szkoda kobiety i matki dziecka tak małe zostawiła. Niech spoczywa w spokoju
Jeżeli dopalacze ją wykończyły to żal o którym piszecie jest przesadzony. Przecież ją zabiła własna głupota. To nie był wypadek,choroba czy zabójstwo,nie była ofiarą walczącą o życie tylko ofiarą własnej głupoty. Ktoś kto ma małe dzieci i olej w głowie takich rzeczy nie robi.
zalegalizowac marichuane i lekkie narakotyki to ludzie nie beda musieli jesc takiego gowna jak dopalacze! do tego wszystko bedzie legalne sprawdzane pod nadzorem instytucji, a do tego panstwo bedzie zarabialo na podatkach. Dlaczego nie moze tak byc ktos mi powie? Dlatego ze mafia zadzi w tym kraju albo koncerny alkoholowe?
Na własne życzenie się zatruła, niby dorosłe małżeństwo a głupota na poziomie gimnazjum
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!